WORKSHOPOK: Hasfalregeneráció, Gátizom és sport

Rendszeresen tartunk workshopokat  és élő órákat. Az alábbi formon tudsz jelentkezni, és akkor értesítünk az új időpontokról!

Hasfalregeneráció, szétnyílt hasizom zárása: tanuld meg és szabd segítségünkkel saját magadra az otthoni gyakorlatsort.
Hossz: 2 és fél- 3 óra
Ár: 10 000 Ft

jóga

Gátizomregeneráció, inkontinencia, intim torna- mi történik a szülés után? Merre indulj ha probléma van? Mi jelezhet gondot? Hogy kezdj bele a sportba? A klasszikus Kegel - gyakorlatsor, hipopresszív alapgyakorlatok.
Hossz: 2 és fél óra
Ár: 10 000 Ft

Heti élő CoreFLOW és Hasfalregeneráló órák
Az időpontokról, helyszínekről az AKTUÁLIS menüpontban és a Facebook oldalunkon tájékozódhatsz, vagy kattints ide: ESEMÉNYEK

Egyéni konzultáció és egyéni gyakorlóórák Enikővel vagy gátizomspecialista gyógytornászunkkal. Ár: típustól függően 8000-12000 / óra. A részletekért írj az info@anyatestprojekt.hu címre.

Tóth Tímea

TÓTH TÍMEA

Timi egy csodásan mozgó, remek hangú oktató, aki a hatha- és gerincjógában, valamint a táncban is otthonosan mozog. Jelenleg kortárs táncot tanít a Műhely Alapítványnál, a Jurányi Házban és a Trafó Stúdióban, valamint a Mandala Jógastúdiókban tart hatha-, gerincjóga- és flow jóga órákat. 

BIO

  • Táncos és próbavezető, modern tánc szakirány (Magyar Táncművészeti Főiskola)
  • Sportoktató OKJ 5181303
  • Jóga mozgásterapeuta
  • Ashtanga jóga oktató RYT200
  • Gerincjóga oktató RYT200
  • Hatha jóga oktató RYT200 (Mandala Jógastúdiók)

MINI INTERJÚ

Jelenleg mennyit mozogsz?

Igyekszem napi szinten mozogni, ezeknek egy része ugye az óratartás, másik része pedig a saját gyakorlásom. Attól függően, hogy mire van időm, vagy hogy hogy érzem magam éppen, ez lehet jóga, tánc, erősítő edzés vagy éppen gyógytorna. 

Mit tanácsolsz annak, aki nem talál időt a mozgásra?
Kezdje “kicsiben” 🙂 Rövidebb időtartamban, olyan mozgásformát válasszon, ami örömet ad, feltölt. Eleinte ez lehet 15-20 perc is akár, és ha ez rendszeressé tud válni, az már remek. Nagyon szuper online edzéseket, jógaórákat lehet találni a neten, amik bármikor elérhetőek, és gyakran rövidebbek is, hogy könnyebben beilleszthetőek legyenek a napirendbe. 

Mi a kedvenc motivációs idézeted?
“A változás örök” – most éppen ez 🙂

Mi jut eszedbe a szóról, hogy jóga?

Tudatosság, belső csend, megérkezés.