Barion Pixel

Vélemények a programjainkról- olvass bele!

Nagyon jó ez a program, imádtam minden pillanatát! Szépen lassan erősíti meg a testet és ezáltal a lelket is! Hétről hétre jobban éreztem magam és még a teljes hosszában szétnyílt hasizmom is csaknem teljesen összezáródott. Nem gondoltam volna, hogy egy online edzést így végig fogok csinálni, de Enikő nagyon szuperül magyarázza el, hogy is kell a gyakorlatokat helyesen csinálni, a Facebook csoport pedig tartotta bennem a lelket és hogy lehetőleg minden nap tornázzak. Életemben eddig csak 2-3 hetes fellángolásaim voltak, de a szülés után rájöttem, hogy erre szükségem van rendszeresen!

Győrfi Renáta- Hurrá, szültem! program

Hetykébb cici! Jobb tartás! Magabiztosság! És  SZEXIBBNEK látom magam 🙂
Enikő, köszi, hogy így a távolból is ott vagy mellettem, amikor a kiborult tejet négykézláb törlöm föl és súgod a fülembe, hogy tartsd a hasfaladat. Vagy amikor állok sorban a pénztárnál és szinte hallom: “törzsstabilitás” 🙂 Tényleg köszi! Mindent.

Urbán Banu Csilla, Németország

Erősebb, tónusosabb vagyok és erre olyan büszke, mintha legalább sörösrekeszre gyúrtam volna a hasam 😀  SŐŐT! Jobban nézek ki most, 4 hónappal szülés után, mint egy tavaly májusi bikinis képemen,még terhesség előttről. Pedig ezen  a szülés után visszanézve a sírva fakadtam, hogy sosem leszek már ilyen, és mégis, sőt!

Ladányi Erika- Hurrá, szültem! program

előtte-utána
előtte-utána

Szeretném megköszönni, hogy nem 60 perces videókat állítottál össze, hanem kb. fél órásakat (+ / – pár perc). Mert ez az, amire mindig is vágytam, egy olyan átállási időszak, amibe nem halok bele és a napomba is könnyen beilleszthető!! 🙂 <3

Csákvári Zita, Budapest

Nemrég még volt olyan fazon amiből 40-es kellett, most viszont már a 36-os is elég. A szétnyílt hasizmom, na az… az majdnem eltűnt. Büszke vagyok, hogy nem estem  kétségbe és nem törődtem bele abba hogy ilyennek kell lennie egy anya testének, hanem kerestem rá a megoldást.Imádok sportolni és a szétnyílt hasizom miatt sem szerettem volna feladni és úgy érzem, nem is kell! Örülök, hogy ilyen klassz és kitartó csoporttal mozoghattam együtt. Gratulálok a sikerekhez és sok kitartást a továbbiakhoz!

Madar Boglárka

Nagyon jó érzés volt végig csinálni a programot, éreztem, hogy újra magára talál a testem.

Ez egy megnyerő csapat jól kitalált programstruktúrával! Van rövidebb és van hosszabb gyakorlatsor, szuperek az órák, van facebook csoport és van egy olyan közösség, akik napi kapcsolatban vannak egymással. Egy plusz élményt hozott a mindennapokba, egy kihívást, amit ha teljesítek elégedettebben fekszem le aludni. Ajánlom mindazoknak akik jót akarnak maguknak, akik szeretnének egy olyan csapathoz tartozni, ahol ki lehet beszélni az előző napi eredményeket és ajánlom azoknak akik csak otthon szeretnének mozogni, miközben a család többi tagja alszik vagy rosszalkodik:-)

Szollár Zsuzsi, Turbó És TurbóPLUSZ

Turbó előtte-utána
Turbó előtte-utána
Turbó előtte-utána

Nagyon jól felépített, komplex program! A hetente változó, háromféle edzés miatt sosem válik unalmassá. Azt éreztem, hogy tényleg az egész testem átmozgatja, az összes izmom fejlődik. Korábban nem gondoltam volna, hogy ilyen motiváló közösségben edzeni, sokat jelent, hogy mások is hasonló problémákkal küzdenek, mint én. Külön szerettem, hogy az edzők nem felpumpált testű fitneszgépek, hanem hús-vér nők.

Gyenge Zsuzsi, Budapest

Sziasztok! Ez így nagyon szuper!:) Én nagyon sokat köszönhetek ennek a program sorozatnak! Valódi lendületet! Egyre szebb a hasam, a hátam nincs beállva, kezd formám lenni! Nagyon elszánt vagyok, hogy folytassam! Ezer hála! Viszem a híretek!;-)

Városi Andrea, Magyarország

Sziasztok,szeretném megköszönni munkátokat, igazán hálás vagyok a projektért! Amióta elkezdtem, nem tudom abbahagyni, igazi droggá vált! Reggel munka előtt még mielőtt ébred a család, egy gyors torna és próbálom még este is összehozni. Sosem sikerült ennyit mozogni életemben.

Kovács Katalin, Franciaország, Turbó És TurbóPLUSZ program

Hurrá szültem előtte-utána
Hurrá szültem előtte-utána
Turbó előtte-utána

Nagyon sokat tanultam, magamról is. Nagyon fontos, hogy ezt egyszerűen CSINÁLNI KELL és kész és nem szabad keseregni, minden nap új lehetőség, mindegyik! Mostantól ez az életem része. Ha nem csinálom sérülékeny vagyok, kell a testemnek. És a lelkemnek is. (És a te lelkednek is.) Szóval köszönöm, éljen az Anyatest!

Beleznai Katalin, POWER program

Új sikerélmény a héten: pizzatésztát gyúrtam és közben erősnek éreztem magam: sokkal könnyebben és gyorsabban összeállt az anyag, mint eddig, s meglepődve (és hálásan) tapasztaltam, hogy mennyit segített a dagasztásban a hasizmom is! 🙂  🙂

Salamon Réka, Budapest

Vége a POWER programnak (sajnos). 7 hét alatt minden videót legalább egyszer megcsináltam (az eheti erősítések vannak még hátra ). Mondhatom, hogy fantasztikus az egész!
Tényleg nagyobb kihívás, mint az eddigiek, és sok újdonság is van benne. Különösen szeretem, hogy a videók hossza (vagy más szóval rövidsége) tökéletesen passzol az elfoglalt anyuka rutinhoz.  Üdítő pont Gergő személye, edzései, amik kemények, a kedvencem tőle a majd’-meghalok feladat közben – Lehet ám mosolyogni is! felkiáltás. 🤣 Erre én: 😬
Mindent átmozgatunk, pláne ha az erősítéseken végig tudsz menni egymás után. Nagyon kiváncsi vagyok a szintfelmérő eredményére is, szerintem rengeteget feszesedtem és izmosodtam a képek alapján!

Juhászné Kakuk Zsóka, Székesfehérvár

Turbó előtte-utána
Turbó előtte-utána
Turbó előtte-utána

Nem úgy sikerült elvégeznem a Powert, ahogyan szerettem volna. Voltak mélyrepüléseim közben (más okokból). DE! Legnagyobb döbbenetemre még így is van változás, rengeteget formálódtam.Úgy látszik, az Anyatest Projekt félgőzzel is hat. Esküszöm, a következőnél nem engedem, hogy bármi keresztezze az utamat! Nem fogyni akartam most sem már, hanem alakulni. Ha ez most így sikerült, milyen lett volna, ha közben nincsenek akadályok előttem?!
Hálás vagyok, hogy újra nőnek érezhetem magam, hogy nem minden percben utálom a tükörképemet, és azért, mert visszaadtátok az erőmet. Összeszedem magam rendesen, és folytatom. Mert örömet okoznak az anyagaitok. És ez fontosabb, mint hogy épp hány kiló vagyok.

D’Elhougne Viktória, Budapest

A férjem részegen eldicsekedett a haverjainak, hogy lefogytam és  hogy kigyúrtam a fenekem, aztán józanul otthon agyba -főbe dícsért. hogy mennyivel jobban nézek ki. Köszi Anyatest Projekt! Mert ráadásul annyira élvezem ezt az egész mozgást!

Nagy Bernadett,  Turbó, Hasizom és POWER program

Bartha Éva

Gyógytornász-fizioterapeuta MSc, manuálterapeuta
Az Új Szent János kórház vezető gyógytornásza

Évával 2021- ben kezdtük a közös munkát-  túlzás nélkül hiánypótló és egyedülálló az  a hathetes online végezhető gátizomregeneráló program, amit közösen csináltunk! Hatalmas öröm volt rátalálni mert végtelenül rutinos,  és egy rendkívül kedves, közvetlen személyiség. Több mint 2 évtizede foglalkozik a medencefenék izmainak gyengeségéből adódó elváltozások tanulmányozásával, kezelésével. Aktív gyógyornász- a János kórházban találjátok- emellett óraadó tanár, vizsgáztató az egyetemen illetve saját magánrendelést vezet.

Éva azt írja a saját munkájáról: “Számomra a gyógytornász és védőnői diploma kombinációja a lehető legoptimálisabb végzettség a szülészet-nőgyógyászati fizioterápia magas szintű alkalmazásához. (gátizom torna, szétnyílt hasizom, symphyseolysis, kismamatorna stb.) Az egyes kórképek kezelését nem lehet különválasztani egymástól, minden esetben egy előzetes vizsgálat alapján elkészített terv mentén, komplexen kell megoldani a problémákat.

A szülészet – nőgyógyászati fizioterápián és az oktatáson kívül szívesen foglalkozom felnőtt és gyermekkori sérülések utáni rehabilitációval, ortopédiai elváltozások kezelésével. A felnőtt kliensek a traumatológia problémákon kívül főleg gerincpanaszokkal keresnek meg, gyakran fordulnak meg nálam nyaki vagy ágyéki gerincsérv, csigolyacsúszás, kopásos elváltozások okozta fájdalmak miatt.”

BIO

– 2017. Manuálterapeuta – Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar
– 2015. Okleveles Fizioterapeuta (MSc) – Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar
– 2011. Gyógytornász-fizioterapeuta (BSc) – Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar
– 1990. Védőnő – Orvostovábbképző Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar

Posztgraduális képzések

– Evidence Based Medicine a medencefenék fizioterápiájában    
– Gátizom tréner
– McKenzie A, B kurzus
– Terrier-féle lágyrész és ízületi mobilizáció
– Kinesiotape kezdő, haladó
– 3D Scoliosis Terápia  I-II.
– Váll workshop (OMT)
– Terhes torna speciális kollégium

Érdemes feliratkozni a hírlevelünkre:
SEMMI extra zaj, csak havi 1-2 értesítés az új programokról, ingyenes tartalmakról vagy az early bird árról, akciókról. Win-win.

Mielőtt elhagynád az oldalt, érdemes feliratkozni a hírlevelünkre:
SEMMI extra zaj, csak havi 1-2 értesítés az új programokról, ingyenes tartalmakról vagy az early bird árról, akciókról. Win-win.

Tóth Tímea

TÓTH TÍMEA

Timi egy csodásan mozgó, remek hangú oktató, aki a hatha- és gerincjógában, valamint a táncban is otthonosan mozog. Jelenleg kortárs táncot tanít a Műhely Alapítványnál, a Jurányi Házban és a Trafó Stúdióban, valamint a Mandala Jógastúdiókban tart hatha-, gerincjóga- és flow jóga órákat. 

BIO

  • Táncos és próbavezető, modern tánc szakirány (Magyar Táncművészeti Főiskola)
  • Sportoktató OKJ 5181303
  • Jóga mozgásterapeuta
  • Ashtanga jóga oktató RYT200
  • Gerincjóga oktató RYT200
  • Hatha jóga oktató RYT200 (Mandala Jógastúdiók)

MINI INTERJÚ

Jelenleg mennyit mozogsz?

Igyekszem napi szinten mozogni, ezeknek egy része ugye az óratartás, másik része pedig a saját gyakorlásom. Attól függően, hogy mire van időm, vagy hogy hogy érzem magam éppen, ez lehet jóga, tánc, erősítő edzés vagy éppen gyógytorna. 

Mit tanácsolsz annak, aki nem talál időt a mozgásra?
Kezdje “kicsiben” 🙂 Rövidebb időtartamban, olyan mozgásformát válasszon, ami örömet ad, feltölt. Eleinte ez lehet 15-20 perc is akár, és ha ez rendszeressé tud válni, az már remek. Nagyon szuper online edzéseket, jógaórákat lehet találni a neten, amik bármikor elérhetőek, és gyakran rövidebbek is, hogy könnyebben beilleszthetőek legyenek a napirendbe. 

Mi a kedvenc motivációs idézeted?
“A változás örök” – most éppen ez 🙂

Mi jut eszedbe a szóról, hogy jóga?

Tudatosság, belső csend, megérkezés.