TURBÓ PLUSZ - TELJES TEST EDZÉS OTTHON
START: JANUÁR 11.

Itt a Turbó folytatása, a TurbóPLUSZ!

Az alakformálás és a fogyás a célod? Erősödni szeretnél? Idegenkedsz az edzőtermektől, vagy nincs időd eljárni? Mozogsz, de nem rendszeresen? Lihegsz a lépcsőn felfelé? És főképp:

Ideje lenne végre tényleg naponta, rendszeresen mozogni, de egyedül nem megy? Akkor próbáld ki a TurbóPLUSZ-t! OTTHONRÓL, ONLINE edzésekkel is lehetsz olyan hatékony, mintha személyi edzőhöz járnál- ezt biztosítja 2 éve sikerrel futó ONLINE EDZÉSPROGRAMUNK.

Segítünk, hogy ne csak elkezd, hanem folytasd is, hogy szakszerűen mozogj, hogy egy olyan  FELÉPÍTETT programot csinálj, aminek lesz látható eredménye! Formába hozunk 7+1 hét alatt.

START: JANUÁR 11.

A RÉSZLETES LEÍRÁSÉRT GÖRGESS LEJJEBB!

TURBO PLUSZ teljes test edzés otthon - Anyatest Projekt

15.000 Ft   13.000Ft

16.000Ft

Elfogyott

Teljes test edzés 

Turbó PLUSZ –  a nagy sikerű TURBÓ után kicsit nehezítettünk: megtartottuk a program előnyeit, és néhány meglepetés újdonsággal bővítettük az edzéseket!

  • Az alakformálás és a fogyás a célod? Erősödni szeretnél?
  • Idegenkedsz az edzőtermektől, vagy nincs időd eljárni?
  • Mozogsz, de nem rendszeresen, emiatt néha fáj a hátad, a derekad?
  • Lihegsz a lépcsőn felfelé?
  • Túl vagy már a szülés utáni regenerálódáson és szeretnél jobb kondiban lenni?
  • És főképp: ideje lenne végre tényleg naponta, rendszeresen mozogni, de egyedül nem megy?

Segítünk, hogy ne csak elkezdd, hanem folytasd is, hogy szakszerűen mozogj, hogy egy olyan FELÉPÍTETT programot csinálj, aminek lesz látható eredménye!

Formába hozunk 7 hét alatt.

Tartásjavító torna pilates elemekkel

A tartásjavító torna, a mélyizmokat építő pilates fontos része a programnak. A legtöbb felnőtt gerincproblémákkal, hátfájással küzd- az ülűmunka és a kevés mozgás sajnos mindannyiunk gerincén és izomzatán nyomot hagy. Mindennek következtében előbb hátfájás, derákfájás, tartáshibák, majd porckorongsérv, lumbágó, más rendellenességek alakulhatnak ki. Rendkívül fontos az ülőmunka hatásainak ellensúlyozása és a mélyizmok karbantartása!

Ezért építettünk a programba otthon végezhető pilates gyakorlatokat: oktatónk , Szilvi emellett igazi gerincspecialista:  jóga- és NMPT oktató is, így igazán sokféle irányból hozta precíz és alapos gyakorlatait. Az otthoni pilates sokak kedvence: lassabb, de rendkívül alapos és látványos feszesedést és tartásjavítást érhetünk el vele.

“Én szeretnék 29x-es köszönetet mondani, mert a 28 óvodásom a Bagoly csoportban egy “szép, táncolós, rohangálós, mosolygós” (ezeket mind mondják) óvónénit kaptak! Köszönöm szépen! Folytatom a lendületet! ❤️ “

Platthy Mónika

Még ennyi ideig tudsz jelentkezni:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Early Bird akció január 3-ig

Kinek szól a teljes test edzés?

A Turbó Plusz program a nagy sikerű Turbó folytatása. A célja az általános erősítés és formábahozás, ezért vannak benne teljes testet átmozgató, kondíciójavító edzések, klasszikus erősítés és funkcionális erősítés, illetve – a Turbóhoz képest újdonságként – tartásjavító, mélyizomerősítő pilates órák, valamint sok nyújtás.

Ugrálásmentes, de intenzív edzésekre számíthatsz, gerinc- és ízületbarát felépítésben.

Fő cél: legyél erősebb, formásabb, legyen jobb a kondíciód és a tartásod – emellett fontos nekünk, hogy a program végére kicsit jobban  megbarátkozz a testeddel.

“Egy kis összegzés az elmúlt hat hétből: -1,5 kg, -3 cm a csípőből, heti 4-5 mozgás, 1 elszakadt gumikötél. A tegnapi kondi videó alatt végre úgy éreztem magam, mint a 3 évvel ezelőtti fénykoromban 💪😄 nagyon jó érzés volt! 😄 Nekem nagyon bejött. Pörgős volt, izzasztó! Ráadásul ami nekem külön öröm volt, hogy nem volt túl hosszú.

Kis Mónika

Hogyan épül fel az otthoni edzésprogram?

A program a videócsomagok és az ütemezett edzésprogramok előnyeit ötvözi: rendszeresen kapod az új edzéseket, de nem kötjük meg, mikor végezd őket, egy hétig elérhetőek. A tapasztalataink alapján így tudod a maximumot kihozni a videós edzésekből, akkor sem esel ki a program menetéből, ha becsúszik két-három zsúfoltabb nap.

Összesen 20 videó érkezik, amelyek fokozatosan, finoman nehezednek.

A videók között van kondíciójavító (ez izzaszt majd, felpörget, fogyaszt és erősít), és van olyan, ami a tartásodat, közérzeted javítja, mélyizmokat épít, nyújt, átmozgat, megszünteti a hát-és derékfájást.

Fontos nekünk az is, hogy a program végére többet tudj a testedről, jobban megbarátkozz vele, otthonosabban érezd magad benne.

A videók hossza 30-40 perc között változik, ennyit tudsz mozogni szuperhatékonyan, rugalmas időbeosztásban, otthon – utazás, öltözőben öltözés, cucc-cipelés és egyéb nehezítő körülmények nélkül.

Mi jár még az edzésprogramhoz?

Ez a program sokkal több, mintha egyedül tornáznál otthon videókra! Nem hagyunk egyedül, a programot végzők egy zárt Facebook-csoport tagjai lesznek, ahol értesítéseket kapnak az új edzésadagról, emellett motivációs tippeket, kiegészítő információkat is olvashatnak, illetve kérdezni tudnak a tanároktól.

Emellett ide várjuk a beszámolókat! Napi sikereket! Kérdéseket! Büszkeségeket! Képeket!

Jár egy rövid, lényegretörő táplálkozási útmutató, ami lépésekre bontja le, hogy hogyan tudod egészségesebb irányba terelni az étkezéseidet, mit érdemes mindenképpen tudni az étkezésről, illetve heti kihívásokkal segítünk, hogy haladj is előre a cél felé ebben.

+ Ha már szültél, tested bizonyos részeire kiemelten  figyelned kell: a legfontosabb kérdéseket összefoglaljuk neked egy kiegészítő videóban.

Edzők

Kulcsár Vajda Enikő

Kulcsár Vajda Enikő

Kondíciójavítás, HIIT edzések, posztnatális tudnivalók

Vass Beatrix

Vass Beatrix

Funkcionális erősítés

Gyergyói Szilvia

Gyergyói Szilvia

Pilates és gerincregeneráció

Mikor ajánljuk a teljes test edzést?

Minden nőnek, ajánljuk, aki nem most kezdi a sportot, hanem szokott mozogni. Ha szülés után vagy: az edzéseket kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy a szülés utáni testi változásokat figyelembe vegye, ezért a gerinc-és ízületvédelem, a törzsizmok funkcionális erősítése kiemelten fontos. Szülés után minimum 3-4 hónappal ajánljuk elkezdeni, HA az alapvető regenerációval (hasizom-gátizomerősítés) már foglalkoztál – ha még nem, akkor  javasoljuk, hogy kezdd inkább a Hurrá, szültem! programmal, vagy valamelyik speciális videócsomagunkkal.

Kipróbálsz egy Turbó Plusz órát velünk?

Garanciák és elállási lehetőség

Ha nem jól mérted fel a saját edzettségi szintedet, az első héten át tudsz csatlakozni más futó programunkba. Ha mégsem jön be neked az online edzésforma, az első héten még vissza tudsz lépni (ez esetben visszatérítjük a program árát). Az első hét után nincs már mód a visszalépésre, amennyiben rajtunk kívülálló okokból mégsem tudod végigcsinálni az edzéseket. Maximálisan törekszünk a gyakorlatok biztonságos felépítésére, de mindig lehetnek egyéni eltérések, amennyiben bármilyen egészségügyi kételyed, kérdésed van, konzultálj az orvosoddal/gyógytornászoddal! A programot mindenki a saját felelősségére végzi – kattints ide az egészségügyi tudnivalókért!

Kapcsolódó termékek