TURBÓ ÉS TURBÓPLUSZ online edzésprogramok

Hozd formába magad, otthonról! Lépj be a saját online edzőtermedbe és próbáld ki a kifejezetten nőknek tervezett 7 hetes edzésprogramjainkat!

Nehézségi szint:

Turbó:   

TurbóPLUSZ:   

Otthonról végezhető, komplex edzéslehetőség, a cél:

  • all-in-one, komplex program a tested általános formábahozásához
  • az izmok regenerálása, tartásjavítás, a mélyizmok megerősítése
  • alakformálás
  • a rendszeres mozgás beépítése az életedbe

A jó kondíció, az erősödés, alakformálás és a fogyás a célod?  Esetleg sokat fáj a hátad? Vagy szeretnél izmosabb lenni?

Az erős és fitt test fontos, és nem csak azért, hogy jól mutass a fotókon- ennél sokkal lényegesebb, hogy jól is működjön minden, ne fájjon sehol, és örömet okozzon a tested és a mozgás!

Biztosan voltak már próbálkozásaid fitnesszvideókkal vagy programokkal – ezek rugalmasan elérhetőek,  de kevésbé hatékonyak a motiváció és a rendszeresség fenntartásában. Lehet ingyen nézhető youtube-videókra is tornázni, de minek, ha heti egy ebéd áráért egy progresszív, hatékony, motivációt fenntartó programot kapsz + saját tanácsadó edzőt és online edzőközösséget is hozzá!

A velünk edzők 90 százaléka be is fejezi a programot- ahelyett, hogy szokásosan feladná az elhatározását.  Sokféle online megoldást kínálunk (az élő óráink és a speciális workshopok mellett)- ez egy KOMPLEX ALAPOZÓ PROGRAM MINDEN JÓVAL, AMIT CSAK EGY EDZŐ, EDZÉSPROGRAM ÉS JÓGAOKTATÓ  EGYÜTT TUD NYúJTANI NEKED! 

anyatestprojekt-elotte-utana

Nagyon jó befektetés volt! Már az első hét után elmondhatom, hogy megérte. A kondicionálás nagyon tetszett, hogy nem észnélküli, hanem testközpontú. Jó lesz, ha durvul, de ez így kezdésnek tökéletes volt. Az erősítést is imádtam, majd megszakadtam plank közben, de imádtam, hogy érzem a törzsem! Vannak hasizmaim! El sem hiszem:) A jóga pedig megdöbbentett. Eddig abszolút úgy voltam vele, hogy nem az én mozgásformám, hogy ez nekem túl lassú, én nem tudok befelé figyelni. Soha nem próbáltam. Na most egyet mondok: alig várom, beleszerelmesedtem.Nagyon köszönöm Lányok az első adag edzéseket, látszik, hogy odafigyelve, lelkiismeretesen állítottátok össze a feladatsorokat!

Szabó Évi, Spanyolország, Turbó program

A mozgásprogram 7 hét alatt komplexen, hétről hétre háromféle, 28-42 perc hosszú edzéssel alapozza meg ezeket

+ bónusz regeneráló órák
+
speciális ismeretek a női gyakorláshoz
+ egy hetes mintaétrend személyi edzőnktől 
+ étrendi tanácsok
+ kedvezményes ételrendelési lehetőség adalékmentes készételekből 
+ edzésterv és edzésnapló a hatékonysághoz és a motiváció fenntartásához 
+ zárt facebook- csoport a szakmai konzultációhoz és a csapaton belüli támogatáshoz.

Ugrálásmentes, de intenzív edzésekre számíthatsz, gerinc- és ízületbarát felépítésben. 

A mozgás öröm, és nem büntetés a tegnap megevett csoki miatt- ha nem hiszed, hagy mutassuk meg!

Hogy működik?

Minden héten 3 edzés érkezik:  kondíciójavítás, funkcionális erősítés, dinamikus gerinc/nőijóga. Ezeket a hét folyamán ütemezve kapod, és EGY HÉTIG éred el- a megadott edzésterv szerint tudod az órákat megcsinálni.A program minden pontján egyszerre háromféle, fokozatosan nehezedő mozgásóra közül választhatsz + a regeneráló videókat és a kiegészítő anyagokat, videókat mindig eléred, és folyamatosan kérdezhetsz is. A program közbennagyunk figyelünk rád és segítünk a motiváció fenntartásában.

A programot mindenki egyszerre kezdi el és fejezi be- virtuális csapatként.

Mi jól összeraktuk, neked csak rá kell lépni az út elejére, onnan pedig végigkísérünk- vagy időnként  finoman lökdösünk is, ha az kell.

Az edzések 28-42 perc hosszúak.

Turbó előtte-utána

Nekem is nagyon jót tett ez a program, szuperül van felépítve, mindent szisztematikusan átmozgat és közben javítja a kondit, formál, feszesít és még a lelkemnek is jót tesz, hogy látom más anyukáknak is hasonlóak a gondjaik. Mint már írtátok, nálam is az út eleje volt ez a program, még van bőven hova alakulni, de optimista vagyok és kitartó 🙂 Köszönet a Turbóért, ajánlani fogom az ismerősöknek!

Mészáros Ágota, Turbó

Turbó előtte-utána

Nagyon köszi ezt a 7 hetet, én úgy érzem, számomra sikeres volt. BELEFÉREK abba a gatyába, amibe szerettem volna. Elég az hozzá, hogy a derekam 3 a csípőm 5 cm-el keskenyebb mint volt. 😎😎😎 Még nem értem el a célom, de elindultam egy úton, rátaláltam arra, hogy ezt hogy tudom csinálni és ez nektek köszönhető! 🙂

Kluzsnik Réka, Budapest

Turbó vagy TurbóPLUSZ? Melyiket válasszam?

Ha most kezded az aktív sportolást, akkor mindenképpen a Turbóval kezdj. Ha most kezded az online edzésprogramokat, de egyébként már RENDSZERESEN mozogsz, akkor válaszd a TurbóPLUSZt.

Aggódni nem kell, az első héten szabadon válthatsz a programok között, ha mégis másikat szeretnél csinálni.

 

Ti kérdeztétek emailben:

Online program? Hogyan épül fel ez az egész?
Hetente, ütemezve kapod az új edzéseket, de nem kötjük meg, mikor végezd őket, a videók egy hétig elérhetőek- a program MINDEN PONTJÁN egyszerre három edzésfajta áll a rendelkezésedre.  A tapasztalataink alapján így tudod a maximumot kihozni a videós edzésekből, így lesz megfelelően rugalmas és a aTE életritmusodra szabható, egyben MOTIVÁLÓ a felépítés- akkor sem esel ki a program menetéből, ha becsúszik két-három zsúfoltabb nap.

Összesen 20 videó érkezik, amelyek fokozatosan, finoman nehezednek. BÓNUSZ- regeneráló, nyújtó gyakorlatsorozat + táplálkozási tanácsok és mintaétrend + speciális NŐI edzéstanácsok: mire érdemes figyelni (gátizom, hasizom).

A videók között van kondíciójavító (ez izzaszt majd, felpörget, fogyaszt és erősít), és van olyan, ami a tartásodat, közérzeted javítja, mélyizmokat épít, nyújt, átmozgat, megszünteti a hát-és derékfájást. Fontos nekünk az is hogy a program végére többet tudj a testedről, jobban megbarátkozz vele, otthonosabban érezd magad benne.

A videók hossza 30-40 perc között változik, ennyit tudsz mozogni szuperhatékonyan, rugalmas időbeosztásban, otthon – utazás, öltözőben öltözés, edzőcucc cipelés és egyéb nehezítő körülmények nélkül.

Mi jár még a programhoz?
Annyi minden, hogy ezeket csak felsoroljuk -sokkal többet kapsz, mintha egyedül tornáznál otthon youtube-videókra!

 Nem hagyunk egyedül, a programot végzők egy zárt Facebook-csoport tagjai lesznek, ahol értesítéseket kapnak az új edzésadagról, emellett motivációs tippeket, kiegészítő információkat is olvashatnak, illetve kérdezni tudnak a tanároktól.

Emellett ide várjuk a beszámolókat! Napi sikereket! Kérdéseket! Büszkeségeket! Képeket!

A videók mellé jár egy rövid, lényegretörő táplálkozási útmutató, ami lépésekre bontja le, hogy hogyan tudod egészségesebb irányba terelni az étkezéseidet, mit érdemes mindenképpen tudni az étkezésről.

+ Ha már szültél, tested bizonyos részeire kiemelten  figyelned kell: a legfontosabb kérdéseket összefoglaljuk neked egy kiegészítő videóban.

Kipróbálsz egy órát velünk?
A TurbóPLUSZ legelső kondíciójavító órája ez:

Tóth Tímea

TÓTH TÍMEA

Timi egy csodásan mozgó, remek hangú oktató, aki a hatha- és gerincjógában, valamint a táncban is otthonosan mozog. Jelenleg kortárs táncot tanít a Műhely Alapítványnál, a Jurányi Házban és a Trafó Stúdióban, valamint a Mandala Jógastúdiókban tart hatha-, gerincjóga- és flow jóga órákat. 

BIO

  • Táncos és próbavezető, modern tánc szakirány (Magyar Táncművészeti Főiskola)
  • Sportoktató OKJ 5181303
  • Jóga mozgásterapeuta
  • Ashtanga jóga oktató RYT200
  • Gerincjóga oktató RYT200
  • Hatha jóga oktató RYT200 (Mandala Jógastúdiók)

MINI INTERJÚ

Jelenleg mennyit mozogsz?

Igyekszem napi szinten mozogni, ezeknek egy része ugye az óratartás, másik része pedig a saját gyakorlásom. Attól függően, hogy mire van időm, vagy hogy hogy érzem magam éppen, ez lehet jóga, tánc, erősítő edzés vagy éppen gyógytorna. 

Mit tanácsolsz annak, aki nem talál időt a mozgásra?
Kezdje “kicsiben” 🙂 Rövidebb időtartamban, olyan mozgásformát válasszon, ami örömet ad, feltölt. Eleinte ez lehet 15-20 perc is akár, és ha ez rendszeressé tud válni, az már remek. Nagyon szuper online edzéseket, jógaórákat lehet találni a neten, amik bármikor elérhetőek, és gyakran rövidebbek is, hogy könnyebben beilleszthetőek legyenek a napirendbe. 

Mi a kedvenc motivációs idézeted?
“A változás örök” – most éppen ez 🙂

Mi jut eszedbe a szóról, hogy jóga?

Tudatosság, belső csend, megérkezés.