Barion Pixel

TURBÓ! ALAKFORMÁLÓ TORNA
7+1 HETES KEZDŐ EDZÉSTERV OTTHONRA
START: január 9.

Túl vagy már a szülés utáni regenerálódáson és szeretnél jobb kondícióban lenni? Idegenkedsz az edzőtermektől, de az alakformálás és a fogyás a célod? Fáj a hátad? Ideje lenne végre tényleg naponta, rendszeresen mozogni, de egyedül nem megy?

Segítünk, hogy ne csak elkezd, hanem folytasd is, hogy szakszerűen mozogj, hogy egy olyan FELÉPÍTETT programot csinálj, aminek lesz látható eredménye! Formába hozunk 7+1 hét alatt. OTTHONRÓL, ONLINE edzésekkel is tudsz olyan hatékony lenni, mintha személyi edzőhöz járnál.

Kondíciójavítás + funkcionális izomerősítés + nyújtás + tartásjavítás – ez a Turbó. Érezd jobban magad!

A RÉSZLETES LEÍRÁSÉRT GÖRGESS LEJJEBB!

TURBÓ Alakformáló torna - Anyatest Projekt

Elfogyott

TURBÓ ÉS TURBÓPLUSZ online edzésprogramok- hozd formába magad!

Hozd magad formába – otthonról! Lépj be a saját online edzőtermedbe és próbáld ki a kifejezetten nőknek tervezett 7+1 hetes edzésprogramjainkat! 

Nehézségi szint:

Turbó:   

TurbóPLUSZ:   

Otthonról végezhető, komplex edzéslehetőség, a cél:

 •  a szülés előtti kondíció visszaszerezése 
 • az izmok regenerálása, tartásjavítás, a mélyizmok megerősítése
 • alakformálás
 • a rendszeres mozgás beépítése az életedbe

MINDENKI EGYÜTT HALAD, ÜTEMEZETTEN KAPJA AZ ADOTT HETI EDZÉSEKET.

A jó kondíció, az erősödés, alakformálás és a fogyás a célod?  Esetleg sokat fáj a hátad? Vagy szeretnél izmosabb lenni?

Az erős és fitt test fontos, és nem csak azért, hogy jól mutass a fotókon – ennél sokkal lényegesebb, hogy jól is működjön minden, ne fájjon sehol, és örömet okozzon a tested és a mozgás!

Biztosan voltak már próbálkozásaid fitnesszvideókkal vagy programokkal – ezek rugalmasan elérhetőek,  de kevésbé hatékonyak a motiváció és a rendszeresség fenntartásában. Lehet ingyen nézhető Youtube-videókra is tornázni, de minek, ha heti egy ebéd áráért egy progresszív, hatékony, motivációt fenntartó programot kapsz + saját tanácsadó edzőt és online edzőközösséget is hozzá!

A velünk edzők 90 százaléka be is fejezi a programot – ahelyett, hogy szokásosan feladná az elhatározását.  Sokféle online megoldást kínálunk az élő óráink és a speciális workshopok mellett – ez egy KOMPLEX ALAPOZÓ PROGRAM MINDEN JÓVAL, AMIT CSAK EGY EDZŐ, EDZÉSPROGRAM ÉS JÓGAOKTATÓ  EGYÜTT TUD NYÚJTANI NEKED! 

“Nagyon jó befektetés volt! Lehet,hogy nem leszek Heidi Klum a végére, de már az első hét után elmondhatom, hogy megérte. A kondicionálás nagyon tetszett, hogy nem észnélküli, hanem testközpontú. Jó lesz, ha durvul, de ez így kezdésnek tökéletes volt. Az erősítést is imádtam, majd megszakadtam plank közben, de imádtam, hogy érzem a törzsem! Vannak hasizmaim! El sem hiszem 🙂 A jóga pedig megdöbbentett. Eddig abszolút úgy voltam vele, hogy nem az én mozgásformám, hogy ez nekem túl lassú, én nem tudok befelé figyelni. Soha nem próbáltam. Na most egyet mondok: alig várom, beleszerelmesedtem. Nagyon köszönöm Lányok az első adag edzéseket, látszik, hogy odafigyelve, lelkiismeretesen állítottátok össze a feladatsorokat!“

Szabó Évi, Spanyolország, Turbó program

Még ennyi ideig tudsz jelentkezni:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Early Bird akció január 2-ig

A TURBÓ mozgásprogram 7+1 hét alatt komplexen, hétről hétre háromféle, 28-42 perc hosszú edzéssel alapozza meg ezeket

 • bónusz regeneráló órák 
 • speciális ismeretek a szülés utáni mozgáshoz és a női gyakorláshoz
 • egy hetes mintaétrend személyi edzőnktől 
 • étrendi tanácsok
 • kedvezményes ételrendelési lehetőség adalékmentes készételekből 
 • edzésterv és edzésnapló a hatékonysághoz és a motiváció fenntartásához 
 • zárt Facebook- csoport a szakmai konzultációhoz és a csapaton belüli támogatáshoz.

Ugrálásmentes, de intenzív edzésekre számíthatsz, gerinc- és ízületbarát felépítésben. 

A mozgás öröm, és nem büntetés a tegnap megevett csoki miatt – hadd mutassuk meg!

Kiknek való az otthoni kezdő edzésterv?

Nőknek, akik rugalmas időbeosztásban, otthonról, mégis felépített edzésprogrammal akarnak mozogni. Akik a szülés utáni közvetlen regeneráción már túl vannak ( ha még nem, akkor irány a Hurrá, szültem! program).

Hogy működik az alakformáló edzés otthon?

Minden héten 3 edzés érkezik: kondíciójavítás, funkcionális erősítés, dinamikus gerinc/női jóga. Ezeket a hét folyamán ütemezve kapod, és EGY HÉTIG éred el – a megadott edzésterv szerint tudod az órákat megcsinálni. A program minden pontján egyszerre háromféle, fokozatosan nehezedő mozgásóra közül választhatsz + a regeneráló videókat és a kiegészítő anyagokat, videókat mindig eléred, és folyamatosan kérdezhetsz is. A program közben figyelünk rád és segítünk a motiváció fenntartásában.

A TURBÓ programot mindenki egyszerre kezdi el és fejezi be – virtuális csapatként.

Mi jól összeraktuk, neked csak rá kell lépni az út elejére, onnan pedig végigkísérünk – vagy időnként finoman lökdösünk is, ha az kell.

Milyen eszközök kellenek hozzá?

Nem az eszközökön múlik, hanem a szakszerűségen és a kitartáson! Ebben hiszünk, és a környezetvédelem is  kiemelten fontos nekünk, ezért sem cél a felesleges, egyszerhasznált drága tárgyak halmozása.  

Ennyi kell: gumiszalag (az egyik legsokoldalúbb és legolcsóbb sporteszköz), ha van otthon 1-2 kg-os kézisúlyzó (tökéletesen helyettesíthető megtöltött vizespalackkal). Használunk még időnként széket is, illetve ajánljuk, hogy használj a mozgáshoz matracot, kényelmes sportcipőt és sportmelltartót.

Az edzések 28-42 perc hosszúak. 

Edzők

Kulcsár Vajda Enikő

Kulcsár Vajda Enikő

Kondíciójavítás, HIIT edzések, posztnatális tudnivalók

Vass Beatrix

Vass Beatrix

Funkcionális erősítés

“Nekem is nagyon jót tett ez a program, szuperül van felépítve, mindent szisztematikusan átmozgat és közben javítja a kondit, formál, feszesít és még a lelkemnek is jót tesz, hogy látom más anyukáknak is hasonlóak a gondjaik. Mint már írtátok, nálam is az út eleje volt ez a program, még van bőven hova alakulni, de optimista vagyok és kitartó 🙂 Köszönet a Turbóért, ajánlani fogom az ismerősöknek!”

Mészáros Ágota, Turbó

Szóval, van kedved elindulni életed legjobb formája felé? Ne aggódj, lépésről lépésre segítünk, hogy hogyan kezdj el  formába lendülni: erősödj, feszesedj, légy hajlékonyabb, kezdd el átalakítani a táplálkozásodat. Nem gond, ha idegenkedsz az edzőtermektől meg a súlyoktól. Nem gond, ha  nem szeretsz futni. Ha a szándék megvan, hogy végre tényleg rendszeresen mozogni fogsz, de egyedül nem megy – akkor próbáld ki velünk az edzést.

Hadd mutassuk meg neked, hogy lehet szuperhatékonyan, és élvezetesen mozogni – otthon is! Használd ki, hogy az online ruhavásárlás, nyelvtanfolyam vagy munkaértekezlet  mellett már lehet hatékonyan EDZENI is otthonról – időveszteség nélkül, rugalmasan, bármikor, bárhol – ugyanakkor felépített, progresszív edzésekkel ezt egy Youtube-videó vagy egy applikáció sosem teszi meg neked, tőlünk pedig még kérdezni is lehet! Segítünk, hogy ne csak elkezdd, hanem folytasd is, hogy szakszerűen mozogj, hogy egy olyan FELÉPÍTETT programot csinálj, aminek lesz látható eredménye! Formába hozunk 7+1 hét alatt. Lépj be a saját online tornatermedbe – edzők és edzőtársak várnak!

MINDENKI EGYÜTT HALAD, ÜTEMEZETTEN KAPJA AZ ADOTT HETI EDZÉSEKET.

Ezt kapod:

“Nagyon köszi ezt a 7 hetet, én úgy érzem, számomra sikeres volt. BELEFÉREK abba a gatyába, amibe szerettem volna. Elég az hozzá, hogy a derekam 3, a csípőm 5 cm-el keskenyebb, mint volt. 😎😎😎 Még nem értem el a célom, de elindultam egy úton, rátaláltam arra, hogy ezt hogy tudom csinálni és ez nektek köszönhető!

Kluzsnik Réka, Budapest

Ti kérdeztétek emailben

Online edzésprogram? Hogyan épül fel ez az egész?

Hetente, ütemezve kapod az új edzéseket, de nem kötjük meg, mikor végezd őket, a videók egy hétig elérhetőek – a program MINDEN PONTJÁN egyszerre három edzésfajta áll a rendelkezésedre.  A tapasztalataink alapján így tudod a maximumot kihozni a videós edzésekből, így lesz megfelelően rugalmas és a TE életritmusodra szabható, egyben MOTIVÁLÓ a felépítés – akkor sem esel ki a program menetéből, ha becsúszik két-három zsúfoltabb nap.

Összesen 20 videó érkezik, amelyek fokozatosan, finoman nehezednek. BÓNUSZ – regeneráló, nyújtó gyakorlatsorozat + táplálkozási tanácsok és mintaétrend + speciális NŐI edzéstanácsok: mire érdemes figyelni (gátizom, hasizom).

A videók között van kondíciójavító (ez izzaszt majd, felpörget, fogyaszt és erősít), és van olyan, ami a tartásodat, közérzeted javítja, mélyizmokat épít, nyújt, átmozgat, megszünteti a hát-és derékfájást. Fontos nekünk az is, hogy a program végére többet tudj a testedről, jobban megbarátkozz vele, otthonosabban érezd magad benne.

A videók hossza 30-40 perc között változik, ennyit tudsz mozogni szuperhatékonyan, rugalmas időbeosztásban, otthon – utazás, öltözőben öltözés, edzőcucc cipelés és egyéb nehezítő körülmények nélkül.

Mi jár még a kezdő edzéstervhez?

Annyi minden, hogy ezeket csak felsoroljuk – sokkal többet kapsz, mintha egyedül tornáznál otthon Youtube-videókra!

Nem hagyunk egyedül, a programot végzők egy zárt Facebook-csoport tagjai lesznek, ahol értesítéseket kapnak az új edzésadagról, emellett motivációs tippeket, kiegészítő információkat is olvashatnak, illetve kérdezni tudnak a tanároktól.

Emellett ide várjuk:

 • Beszámolókat!
 • Napi sikereket!
 • Kérdéseket!
 • Büszkeségeket!
 • Képeket!

A videók mellé jár egy rövid, lényegretörő táplálkozási útmutató, ami lépésekre bontja le, hogy hogyan tudod egészségesebb irányba terelni az étkezéseidet, mit érdemes mindenképpen tudni az étkezésről.

Ha már szültél, a tested bizonyos részeire kiemelten  figyelned kell: a legfontosabb kérdéseket összefoglaljuk neked egy kiegészítő videóban.

Mikortól ajánljuk az alakformáló tornát?

Programunkat kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy a szülés utáni testi változásokat figyelembe vegye, ezért a gerinc- és ízületvédelem, a törzsizmok funkcionális erősítése kiemelten fontos. Szülés után minimum 3 hónappal ajánljuk elkezdeni, HA (!) az alapvető regenerációval (hasizom-gátizomerősítés) már foglalkoztál – ha nem, akkor javasoljuk, hogy kezdd inkább a Hurrá, szültem! programmal, vagy valamelyik speciális videócsomagunkkal.

Nem csak mi mondjuk, hogy jók vagyunk - olvass rólunk:

Kipróbálsz egy órát velünk?

Garanciák és elállási lehetőség

Ha nem jól mérted fel a saját edzettségi szintedet, az első héten át tudsz csatlakozni más futó programunkba. Ha mégsem jön be neked az online edzésforma, az első héten még vissza tudsz lépni (ez esetben visszatérítjük a program árát). Az első hét után nincs már mód a visszalépésre, amennyiben rajtunk kívülálló okokból mégsem tudod végigcsinálni az edzéseket. Maximálisan törekszünk a gyakorlatok biztonságos felépítésére, de mindig lehetnek egyéni eltérések, amennyiben bármilyen egészségügyi kételyed, kérdésed van, konzultálj az orvosoddal/gyógytornászoddal! A programot mindenki a saját felelősségére végzi – kattints ide az egészségügyi tudnivalókért!

KAPCSOLÓDÓ PROGRAMOK​

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Early Bird akció április 24-ig

Kulcsár Vajda Enikő

Kulcsár Vajda Enikő

Az Anyatest Projekt alapítója és szakmai vezetője, a programokon belül kondíciójavító, erősítő és crossflow órákat tart, illetve a speciális  pre- és posztnatális gyakorlatok szakértője.

BIO

 • Sportoktató, fitness instruktor OKJ 5181303
 • Kortárs-modern táncos OKJ 5218 330
 • Crossflow oktató
 • Gerincjóga oktató 
 • Certified postnatal specialist PFA
 • Gerincterápia jógával – alaptanfolyam ( Bene Máté Gerincakadémia)
 • Szociológus (ELTE BTK), kommunikáció és média szakirány

MINI INTERJÚ

Szülés után átalakul a test, egy időre mindenképpen- mi volt a legjobb élményed ezzel kapcsolatosan?
A legjobb élményem a második szülés utáni időszak volt: teljesen természetes úton szültem egy nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott babát, alvás, szoptatás, minden jött magától, így aztán én is viszonylag gyorsan és zökkenőmentesen összeszedtem magam. Csodálatos a női test alkalmazkodóképessége! Ráadásul a hormonok áldásos hatásának köszönhetően úgy másfél évig gyakorlatilag éjjel-nappal boldogságfelhőben úsztam.

Jelenleg mennyit mozogsz?
Napi egy óra a minimum, ezt háromféle dologból áll össze: futás, erősítés illetve ashtanga-jóga.

Mit tanácsolsz annak, aki nem talál időt a mozgásra?
Online edzések! Ha nem tudnék otthon mozogni, fogalmam sincsen hogyan oldanám meg a rendszeres testmozgást.

Mi a kedvenc motivációs idézeted?
Mikor a legkevésbé van kedved gyakorolni, akkor van a legnagyobb szükséged rá.

Vass Beatrix

Vass Beatrixx

Bea üdítő színfolt a tanárok között! Otthon van a súlyok, gépek, zsírgyilkos fenékformáló edzések és kalóriatáblázatok között, de úgy, hogy közben nem nyomaszt és nem kiabál rád. Még a férje is edző! Egyébként ő is a tánc világából érkezett, és megőrizte tudását a finom mozdulatokról. Néha feltűnik a videókon a kisfia, Bendegúz is, aki a programjainkkal együtt nő! Az első Turbó idején csak pár hónapos volt, azóta a programokkal együtt nő, sőt, azóta már Bea második babája is megszületett.

BIO

 • Táncművészeti Főiskola – táncpedagógus (BA)
 • IFBB – testépítői szakedző
 • Fitness instruktor (OKJ 5181303)
 • Személyi edző
 • Almássy Mozgásakadémia – komplex funkcionális edzés kurzus
 • Tudatos életmód – tudatos edzés szeminárium – funkcionális edzés, fascia hengerezés képzés

MINI INTERJÚ

Szülés után átalakul a test, egy időre mindenképpen-mi volt a legjobb élményed ezzel kapcsolatosan?
Szülés után 3 nap alatt leugrott rólam 6 kiló, azt hiszem ez volt legjobb élményem 🙂 majd a szoptatás áldásos hatásainak köszönhetően két hét alatt a hasam is szépen visszament. Nem, nem az eredeti méretére, de egy sokkal viselhetőbb formájára. És akkor az ágyban fekve el is kezdtem a gátizomtornát, a szorítóbugyit pedig elhajítottam.

Jelenleg mennyit mozogsz?
Kétszer mozgok egy héten, amit kifejezetten edzésnek is lehet nevezni. Ezen kívül a gyerek hordozás és a játszóterezés a kardióm.

Mit tanácsolsz annak, aki nem talál időt a mozgásra?
Az otthon edzés az egyetlen megoldás. Ha minden kötél szakad akkor gyerekkel, de én inkább akkor szoktam, amikor alszik. Ha nem fér bele több, akkor csak 20 percet. Vagy apa, nagymama, barátnő, másik anyukával bartellben (legközelebb te vigyázol az ő gyerekére is) rá kell bízni és muszáj egy kis “én időt” csinálni. Mert jár. Pont.

Mi a kedvenc motivációs idézeted?
A motiváció belőlünk fakad, ezért nem tudok idézni 🙂 De talán Buddha szavai állnak a legközelebb hozzám.

“A boldogsághoz nem vezet út, az út maga a boldogság.” – Buddha

Mi jut eszedbe a szóról, hogy erősítés?
Döglött bogár 🙂

Tóth Tímea

TÓTH TÍMEA

Timi egy csodásan mozgó, remek hangú oktató, aki a hatha- és gerincjógában, valamint a táncban is otthonosan mozog. Jelenleg kortárs táncot tanít a Műhely Alapítványnál, a Jurányi Házban és a Trafó Stúdióban, valamint a Mandala Jógastúdiókban tart hatha-, gerincjóga- és flow jóga órákat. 

BIO

 • Táncos és próbavezető, modern tánc szakirány (Magyar Táncművészeti Főiskola)
 • Sportoktató OKJ 5181303
 • Jóga mozgásterapeuta
 • Ashtanga jóga oktató RYT200
 • Gerincjóga oktató RYT200
 • Hatha jóga oktató RYT200 (Mandala Jógastúdiók)

MINI INTERJÚ

Jelenleg mennyit mozogsz?

Igyekszem napi szinten mozogni, ezeknek egy része ugye az óratartás, másik része pedig a saját gyakorlásom. Attól függően, hogy mire van időm, vagy hogy hogy érzem magam éppen, ez lehet jóga, tánc, erősítő edzés vagy éppen gyógytorna. 

Mit tanácsolsz annak, aki nem talál időt a mozgásra?
Kezdje “kicsiben” 🙂 Rövidebb időtartamban, olyan mozgásformát válasszon, ami örömet ad, feltölt. Eleinte ez lehet 15-20 perc is akár, és ha ez rendszeressé tud válni, az már remek. Nagyon szuper online edzéseket, jógaórákat lehet találni a neten, amik bármikor elérhetőek, és gyakran rövidebbek is, hogy könnyebben beilleszthetőek legyenek a napirendbe. 

Mi a kedvenc motivációs idézeted?
“A változás örök” – most éppen ez 🙂

Mi jut eszedbe a szóról, hogy jóga?

Tudatosság, belső csend, megérkezés. 

Bartha Éva

Gyógytornász-fizioterapeuta MSc, manuálterapeuta
Az Új Szent János kórház vezető gyógytornásza

Évával 2021- ben kezdtük a közös munkát-  túlzás nélkül hiánypótló és egyedülálló az  a hathetes online végezhető gátizomregeneráló program, amit közösen csináltunk! Hatalmas öröm volt rátalálni mert végtelenül rutinos,  és egy rendkívül kedves, közvetlen személyiség. Több mint 2 évtizede foglalkozik a medencefenék izmainak gyengeségéből adódó elváltozások tanulmányozásával, kezelésével. Aktív gyógyornász- a János kórházban találjátok- emellett óraadó tanár, vizsgáztató az egyetemen illetve saját magánrendelést vezet.

Éva azt írja a saját munkájáról: “Számomra a gyógytornász és védőnői diploma kombinációja a lehető legoptimálisabb végzettség a szülészet-nőgyógyászati fizioterápia magas szintű alkalmazásához. (gátizom torna, szétnyílt hasizom, symphyseolysis, kismamatorna stb.) Az egyes kórképek kezelését nem lehet különválasztani egymástól, minden esetben egy előzetes vizsgálat alapján elkészített terv mentén, komplexen kell megoldani a problémákat.

A szülészet – nőgyógyászati fizioterápián és az oktatáson kívül szívesen foglalkozom felnőtt és gyermekkori sérülések utáni rehabilitációval, ortopédiai elváltozások kezelésével. A felnőtt kliensek a traumatológia problémákon kívül főleg gerincpanaszokkal keresnek meg, gyakran fordulnak meg nálam nyaki vagy ágyéki gerincsérv, csigolyacsúszás, kopásos elváltozások okozta fájdalmak miatt.”

BIO

– 2017. Manuálterapeuta – Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar
– 2015. Okleveles Fizioterapeuta (MSc) – Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar
– 2011. Gyógytornász-fizioterapeuta (BSc) – Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar
– 1990. Védőnő – Orvostovábbképző Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar

Posztgraduális képzések

– Evidence Based Medicine a medencefenék fizioterápiájában    
– Gátizom tréner
– McKenzie A, B kurzus
– Terrier-féle lágyrész és ízületi mobilizáció
– Kinesiotape kezdő, haladó
– 3D Scoliosis Terápia  I-II.
– Váll workshop (OMT)
– Terhes torna speciális kollégium

Érdemes feliratkozni a hírlevelünkre:
SEMMI extra zaj, csak havi 1-2 értesítés az új programokról, ingyenes tartalmakról vagy az early bird árról, akciókról. Win-win.

Mielőtt elhagynád az oldalt, érdemes feliratkozni a hírlevelünkre:
SEMMI extra zaj, csak havi 1-2 értesítés az új programokról, ingyenes tartalmakról vagy az early bird árról, akciókról. Win-win.