Szétnyílt hasizom zárása- 3+1 részes videósorozat

Ebben a háromrészes sorozatban három videót találsz: az elsőben a hasizmok aktiválását, megfelelő használatát tanuljuk meg, alapgyakorlatokon keresztül,   a második- harmadikban egy- egy speciális gyakorlatsort találsz, ami előbb könnyebb, majd nehezebb gyakorlatokkal célozza meg a hasizmaid zárását.
Mindhárom videó körülbelül húsz perc hosszú, és tíz- tíz gyakorlatot tartalmaz, nem kellenek hozzá speciális eszközök vagy kellékek, csak te magad, és hogy rendszeresen gyakorolj.
BÓNUSZ:
– Videó a hasizmok állapotának otthoni ellenőrzéséhez, lépésről-lépésre

– 4 hetes edzésterv

A RÉSZLETESEBB LEÍRÁSHOZ GÖRGESS LEJJEBB!

szétnyílt hasizom

5.400 Ft

Háromrészes videósorozat, fokozatosan nehezedő gyakorlatokkal, hogy újra erős és lapos legyen a hasad!
Ebben a sorozatban három videót (és egy bónuszt) találsz: az elsőben a hasizmok aktiválását, megfelelő használatát tanuljuk meg, alapgyakorlatokon keresztül, a második-harmadikban egy-egy speciális, egyre nehezedő gyakorlatsort találsz.
Az edzésprogramban funkcionális törzsizomerősítő gyakorlatokat, jógaászanákat, gyógytornagyakorlatokat, testtudatot növelő alapgyakorlatokat egyaránt találsz, mindezt egy egységes, fokozatosan nehezedő gyakorlatsorba rendezve. A videók a legfrissebb tudományos eredményekhez, kutatásokhoz igazodnak, a Postnatal Fitness Academy irányelveit követik.  A saját két terhességem után szerzett tapasztalataimat is beleépítettem  a mozgásanyagba, illetve a tornagyakorlatok anyagát a sok-sok nővel végzett közös munka, a sokféle test által adott tapasztalat formálta véglegessé.
Nem kellenek hozzá speciális eszközök vagy kellékek, csak te magad, és hogy rendszeresen gyakorolj.
A videók hossza átlagosan 15-20 perc.
BÓNUSZ:
– Videó a hasizmok állapotának otthoni ellenőrzéséhez, lépésről-lépésre
– 4 hetes edzésterv
Vásárlás után a  videók bármikor, bármennyiszer nézhetőek, időkorlátozás nélkül. Mozogj, akkor és ott, amikor kedved van!

A videósorozat felépítése a PFA irányelveit követi, ötvözve a saját tapasztalatainkkal.

HA SZEMÉLYRESZABOTT GYAKORLATOKAT SZERETNÉL: gyere el valamelyik hasizomregeneráló WORKSHOPra, részleteket megtudhatsz a főoldalról, jelentkezés: workshop@anyatestprojekt.hu

Néhány vélemény:
“Csak ülök, ülök, ülök, 12 éve ülök… ez nem tesz jót, a testnek semmiképp 🙂
munkahely-váltás.. az utolsó 3 év már mozgás nélkül.. éééés Enikő szülés után visszatért és tanít megint, ez végre arra késztetett hogy induljak meg, mozogjak végre, küdjek meg a derékfájással….
és jelentem sikerült! elindultam.. a hasizom workshop pipa, ugyan még nincs babám, de a szétnyílt hasizom úgy látszik adottság.. és most akkor most a lényeg: a héten rázkódtam a trolin és azt éreztem, amit már régen nem, én vagyok az úr a testem felett, bekapcsolt a sokat emlegetett transzverzus és igen! újra átvettem az irányítást a testem felett 😉
Enikő KÖSZÖNÖM! “

(Pimpa Andrea, közgazdász, még nem szült, ülőmunkát végez)

Sikerélmény van. 5 hetet rendesen végignyomtam, azóta (másfél hete) pingpongozunk a családban a náthával, szóval nullát mozogtam, de még így is az az érzésem van folyton, hogy vannak hasizmaim! Amikor előredőlök (görnyedek), feszülnek a hasizmaim. Amikor teljes testsúllyal kapaszkodom a redőnybe és húzom fel, feszülnek a hasizmaim. Random mozgásokkor azt veszem észre, hogy jéééé! Vannak hasizmaim!
Voltam én már nagyon edzett párszor életemben, de ez az érzés nem rémlik. (Szerintem kompenzáltam más izmokkal.) Csak gyógyulnánk már meg végre. 🙂

(Bátki Anna, Budapest, egy másfél éves gyerek anyukája)