Szétnyílt hasizom zárása - személyes workshop Budapesten

10.000 Ft

Elfogyott

A terhesség alatt megnyúlt hasizomnak anatómiai okai vannak. Ami a terhesség során hasznos, a szülés után már problémát jelenthet. A szétnyílt hasizom hozzájárulhat a nem megfelelő tartáshoz és az ebből kialakuló derékfájáshoz is, ezért is fontos a hasfal regenerációja és  a szétnyílt hasizom zárása, az esztétikai okok mellett. Még fontosabb azonban, hogy a gyakorlatokat a megfelelő módon, pontosan hajtsd végre! Ezért ajánljunk a szétnyílt hasizom zárása workshopunkat, ahol megtanulod és közösen begyakoroljuk az otthon végezhető, személyre szabott gyakorlatsort.

Szétnyílt hasizom edzés

A szétnyílt hasizom megfelelő edzése segíti a terhesség után regenerációt, a pocak eltüntetését. Ez nem csak esztétikai probléma, hanem komoly egészségügyi következményei is lehetnek. Ha szeretnéd minél hamarabb visszanyerni eredeti formádat, kezd a hasizom zárásával, a hasfal regenerálásával!

A workshopon elmondjuk, hogy szétnyílt hasizommal melyek a tilos gyakorlatok. De ami még fontosabb, bemutatjuk és meg is tanítjuk neked a helyes mozdulatokat. Így otthon már egyedül is tudod úgy gyakorolni őket, hogy a lehető leggyorsabban elérd a várt hatást.

Workshop időtartama

A workshop időtartama 2,5-3 óra

Következő időpont

Jelenleg személyes workshopot nem tartunk. Hamarosan online formában rendezünk workshopokat Iratkozz fel, hogy az elsők között értesülhess róla.

A szétnyílt hasizom zárás workshop helyszíne

A workshop helyszíne Budapest belvárosa. Az aktuális helyszín a jelentkezők számától függően változik.
A pontos helyszín információkat a workshop előtt tesszük közzé.