Szétnyílt hasizom zárása - személyes workshop Budapesten

10.000 Ft

Elfogyott

A terhesség alatt megnyúlt hasizomnak anatómiai okai vannak. Ami a terhesség során hasznos, a szülés után már problémát jelenthet. A szétnyílt hasizom hozzájárulhat a nem megfelelő tartáshoz és az ebből kialakuló derékfájáshoz is, ezért is fontos a hasfal regenerációja és  a szétnyílt hasizom zárása, az esztétikai okok mellett. Még fontosabb azonban, hogy a gyakorlatokat a megfelelő módon, pontosan hajtsd végre! Ezért ajánljunk a szétnyílt hasizom zárása workshopunkat, ahol megtanulod és közösen begyakoroljuk az otthon végezhető, személyre szabott gyakorlatsort.

Szétnyílt hasizom edzés

A szétnyílt hasizom megfelelő edzése segíti a terhesség után regenerációt, a pocak eltüntetését. Ez nem csak esztétikai probléma, hanem komoly egészségügyi következményei is lehetnek. Ha szeretnéd minél hamarabb visszanyerni eredeti formádat, kezd a hasizom zárásával, a hasfal regenerálásával!

A workshopon elmondjuk, hogy szétnyílt hasizommal melyek a tilos gyakorlatok. De ami még fontosabb, bemutatjuk és meg is tanítjuk neked a helyes mozdulatokat. Így otthon már egyedül is tudod úgy gyakorolni őket, hogy a lehető leggyorsabban elérd a várt hatást.

Workshop időtartama

A workshop időtartama 2,5-3 óra

Következő időpont

Jelenleg személyes workshopot nem tartunk. Hamarosan online formában rendezünk workshopokat Iratkozz fel, hogy az elsők között értesülhess róla.

A szétnyílt hasizom zárás workshop helyszíne

A workshop helyszíne Budapest belvárosa. Az aktuális helyszín a jelentkezők számától függően változik.
A pontos helyszín információkat a workshop előtt tesszük közzé.

Érdemes feliratkozni a hírlevelünkre:
SEMMI extra zaj, csak havi 1-2 értesítés az új programokról, ingyenes tartalmakról vagy az early bird árról, akciókról. Win-win.

Mielőtt elhagynád az oldalt, érdemes feliratkozni a hírlevelünkre:
SEMMI extra zaj, csak havi 1-2 értesítés az új programokról, ingyenes tartalmakról vagy az early bird árról, akciókról. Win-win.

Tóth Tímea

TÓTH TÍMEA

Timi egy csodásan mozgó, remek hangú oktató, aki a hatha- és gerincjógában, valamint a táncban is otthonosan mozog. Jelenleg kortárs táncot tanít a Műhely Alapítványnál, a Jurányi Házban és a Trafó Stúdióban, valamint a Mandala Jógastúdiókban tart hatha-, gerincjóga- és flow jóga órákat. 

BIO

  • Táncos és próbavezető, modern tánc szakirány (Magyar Táncművészeti Főiskola)
  • Sportoktató OKJ 5181303
  • Jóga mozgásterapeuta
  • Ashtanga jóga oktató RYT200
  • Gerincjóga oktató RYT200
  • Hatha jóga oktató RYT200 (Mandala Jógastúdiók)

MINI INTERJÚ

Jelenleg mennyit mozogsz?

Igyekszem napi szinten mozogni, ezeknek egy része ugye az óratartás, másik része pedig a saját gyakorlásom. Attól függően, hogy mire van időm, vagy hogy hogy érzem magam éppen, ez lehet jóga, tánc, erősítő edzés vagy éppen gyógytorna. 

Mit tanácsolsz annak, aki nem talál időt a mozgásra?
Kezdje “kicsiben” 🙂 Rövidebb időtartamban, olyan mozgásformát válasszon, ami örömet ad, feltölt. Eleinte ez lehet 15-20 perc is akár, és ha ez rendszeressé tud válni, az már remek. Nagyon szuper online edzéseket, jógaórákat lehet találni a neten, amik bármikor elérhetőek, és gyakran rövidebbek is, hogy könnyebben beilleszthetőek legyenek a napirendbe. 

Mi a kedvenc motivációs idézeted?
“A változás örök” – most éppen ez 🙂

Mi jut eszedbe a szóról, hogy jóga?

Tudatosság, belső csend, megérkezés.