Barion Pixel

Kezdő szétnyílt hasizom workshop

ELÉGEDETT VAGY ( MÁR) A HASADDAL?

ISMÉT – gyakorlás fókuszú szétnyílt hasizom workshop  

KEZDŐ WORKSHOP ( 90 perc) KINEK?-  ha az elmúlt 1 évben szültél, VAGY RÉGEBBEN, DE nem vagy elégedett a regenerációval. ( akár 5-6  évvel szülés után is érdemes jönni!)

WORKSHOP MENETE:

 1. mini anatómia 5 percben: mit és miért?
 2. pontosítjuk a gyakorlatokat, megnézem, mi az amit nem jól csinálsz és ott rögtön kijavítjuk
 3. végigcsináljuk az alap sorozatot – fáradtan, laposabb hassal fogsz hazamenni!
 4. 3 tipp: hogyan gyakorolj fenntarthatóan? hogy építsd bele a saját edzéseidbe a gyakorlatokat?
 • BÓNUSZ: a résztvevők jelentős kedvezménnyel vehetik meg a 8 hetes hasfalregeneráló sorozatot

6.000 Ft

Elfogyott

A terhesség alatt megnyúlt hasizomnak anatómiai okai vannak. Ami a terhesség során hasznos, a szülés után már problémát jelenthet. A szétnyílt hasizom hozzájárulhat a nem megfelelő tartáshoz és az ebből kialakuló derékfájáshoz is, ezért is fontos a hasfal regenerációja és  a szétnyílt hasizom zárása, az esztétikai okok mellett. Még fontosabb azonban, hogy a gyakorlatokat a megfelelő módon, pontosan hajtsd végre! Ezért ajánljunk a szétnyílt hasizom zárása workshopunkat, ahol megtanulod és közösen begyakoroljuk az otthon végezhető, személyre szabott gyakorlatsort.

Szétnyílt hasizom edzés

A szétnyílt hasizom megfelelő edzése segíti a terhesség után regenerációt, a pocak eltüntetését. Ez nem csak esztétikai probléma, hanem komoly egészségügyi következményei is lehetnek. Ha szeretnéd minél hamarabb visszanyerni eredeti formádat, kezd a hasizom zárásával, a hasfal regenerálásával!

A workshopon elmondjuk, hogy szétnyílt hasizommal melyek a tilos gyakorlatok. De ami még fontosabb, bemutatjuk és meg is tanítjuk neked a helyes mozdulatokat. Így otthon már egyedül is tudod úgy gyakorolni őket, hogy a lehető leggyorsabban elérd a várt hatást.

Workshop időtartama

A workshop időtartama: 90 perc

Következő időpont

Novemberi időpont szervezés alatt

A szétnyílt hasizom zárás kezdő workshop helyszíne

Tünet Studió, Jurányi ház – 1027 Budapest, Jurányi u. 1.

Bartha Éva

Gyógytornász-fizioterapeuta MSc, manuálterapeuta
Az Új Szent János kórház vezető gyógytornásza

Évával 2021- ben kezdtük a közös munkát-  túlzás nélkül hiánypótló és egyedülálló az  a hathetes online végezhető gátizomregeneráló program, amit közösen csináltunk! Hatalmas öröm volt rátalálni mert végtelenül rutinos,  és egy rendkívül kedves, közvetlen személyiség. Több mint 2 évtizede foglalkozik a medencefenék izmainak gyengeségéből adódó elváltozások tanulmányozásával, kezelésével. Aktív gyógyornász- a János kórházban találjátok- emellett óraadó tanár, vizsgáztató az egyetemen illetve saját magánrendelést vezet.

Éva azt írja a saját munkájáról: “Számomra a gyógytornász és védőnői diploma kombinációja a lehető legoptimálisabb végzettség a szülészet-nőgyógyászati fizioterápia magas szintű alkalmazásához. (gátizom torna, szétnyílt hasizom, symphyseolysis, kismamatorna stb.) Az egyes kórképek kezelését nem lehet különválasztani egymástól, minden esetben egy előzetes vizsgálat alapján elkészített terv mentén, komplexen kell megoldani a problémákat.

A szülészet – nőgyógyászati fizioterápián és az oktatáson kívül szívesen foglalkozom felnőtt és gyermekkori sérülések utáni rehabilitációval, ortopédiai elváltozások kezelésével. A felnőtt kliensek a traumatológia problémákon kívül főleg gerincpanaszokkal keresnek meg, gyakran fordulnak meg nálam nyaki vagy ágyéki gerincsérv, csigolyacsúszás, kopásos elváltozások okozta fájdalmak miatt.”

BIO

– 2017. Manuálterapeuta – Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar
– 2015. Okleveles Fizioterapeuta (MSc) – Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar
– 2011. Gyógytornász-fizioterapeuta (BSc) – Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar
– 1990. Védőnő – Orvostovábbképző Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar

Posztgraduális képzések

– Evidence Based Medicine a medencefenék fizioterápiájában    
– Gátizom tréner
– McKenzie A, B kurzus
– Terrier-féle lágyrész és ízületi mobilizáció
– Kinesiotape kezdő, haladó
– 3D Scoliosis Terápia  I-II.
– Váll workshop (OMT)
– Terhes torna speciális kollégium

Érdemes feliratkozni a hírlevelünkre:
SEMMI extra zaj, csak havi 1-2 értesítés az új programokról, ingyenes tartalmakról vagy az early bird árról, akciókról. Win-win.

Mielőtt elhagynád az oldalt, érdemes feliratkozni a hírlevelünkre:
SEMMI extra zaj, csak havi 1-2 értesítés az új programokról, ingyenes tartalmakról vagy az early bird árról, akciókról. Win-win.

Tóth Tímea

TÓTH TÍMEA

Timi egy csodásan mozgó, remek hangú oktató, aki a hatha- és gerincjógában, valamint a táncban is otthonosan mozog. Jelenleg kortárs táncot tanít a Műhely Alapítványnál, a Jurányi Házban és a Trafó Stúdióban, valamint a Mandala Jógastúdiókban tart hatha-, gerincjóga- és flow jóga órákat. 

BIO

 • Táncos és próbavezető, modern tánc szakirány (Magyar Táncművészeti Főiskola)
 • Sportoktató OKJ 5181303
 • Jóga mozgásterapeuta
 • Ashtanga jóga oktató RYT200
 • Gerincjóga oktató RYT200
 • Hatha jóga oktató RYT200 (Mandala Jógastúdiók)

MINI INTERJÚ

Jelenleg mennyit mozogsz?

Igyekszem napi szinten mozogni, ezeknek egy része ugye az óratartás, másik része pedig a saját gyakorlásom. Attól függően, hogy mire van időm, vagy hogy hogy érzem magam éppen, ez lehet jóga, tánc, erősítő edzés vagy éppen gyógytorna. 

Mit tanácsolsz annak, aki nem talál időt a mozgásra?
Kezdje “kicsiben” 🙂 Rövidebb időtartamban, olyan mozgásformát válasszon, ami örömet ad, feltölt. Eleinte ez lehet 15-20 perc is akár, és ha ez rendszeressé tud válni, az már remek. Nagyon szuper online edzéseket, jógaórákat lehet találni a neten, amik bármikor elérhetőek, és gyakran rövidebbek is, hogy könnyebben beilleszthetőek legyenek a napirendbe. 

Mi a kedvenc motivációs idézeted?
“A változás örök” – most éppen ez 🙂

Mi jut eszedbe a szóról, hogy jóga?

Tudatosság, belső csend, megérkezés.