Barion Pixel

FENÉKFORMÁLÁS - Kerek fenék 4 hét alatt - fenékformáló gyakorlatok

Kerek, erős fenék! Izmos, karcsú combok – és ezzel együtt erős farizmok, stabil medence  és keresztcsont, jó tartás, könnyed mozgás, az ülőmunka káros hatásainak ellensúlyozása, izomegyensúly.  Ezt célozzuk meg új, NÉGYHETES edzésprogramunkkal, ami egy progresszív felépítésű videócsomag formájában érkezik, így akármikor, akárhányszor megcsinálhatod, legyél a világban éppen BÁRHOL. Vidd magaddal az edződet és az edzésedet a telefonodban!

 • heti 3, összesen 12+ 3 db bónusz bármikor végezhető edzés, mindegyik célzottan a feneket és a combot erősíti, de mellékhatásként kardió/intervall felépítésével a komplex erőnlétedet is javítja
 • otthon végezhető, nem kellenek speciális eszközök, csak egy matrac, szék, rugalmas gumiszalag, labda, kézisúlyzó VAGY megtöltött vizespalack – mert nem az eszközökön meg a gépeken múlik az eredmény, hidd el!
 • edzéshossz: 21 és 28 perc között – mindig lesz rá időd!

Még mire számíthatsz? – olvass tovább!

8.500 Ft

Mire számíthatsz a fenékformáló gyakorlatokkal kapcsolatban?

 • heti 3, összesen 12+ 3 db bónusz bármikor végezhető edzés, mindegyik célzottan a feneket és a combot erősíti, de mellékhatásként kardió/intervall felépítésével a komplex erőnlétedet is javítja
 • otthon végezhető, nem kellenek speciális eszközök, csak egy matrac, szék, rugalmas gumiszalag, labda, kézisúlyzó VAGY megtöltött vizespalack – mert nem az eszközökön meg a gépeken múlik az eredmény, hidd el!
 • edzéshossz: 21 és 28 perc között – mindig lesz rá időd!
 • HIIT edzések: bemelegítés után szuperintenzív szakaszokban dolgozunk
 • kiegészítő videók: tanácsok az otthoni edzéshez, minianatómia, regeneráló gyakorlatsor – mert a hatékonyság érdekében nagyon fontos, hogy helyesen, pontosan végezd a gyakorlatokak
 • gerincvédelem- ez minden programunkban kiemelten fontod
 • egy bónusz CardioFLOW edzéskülönlegesség
 • edzésnapló és edzésterv a hatékony munkához és a motivációhoz
 • online konzultációs felület zárt Facebook csoportban, amelyet bármikor elérhetsz
 • fél évig elérhető videók a fiókodban
 • MÁR CSAK TE KELLESZ!

A gyakorlatsor kidolgozója: Kulcsár Vajda Enikő edző, táncművész, jógaoktató, pre-és posztnatális specialista PFA és Bihari Gergely funkcionális edző, trx-oktató 

Mikor NEM ajánljuk ezt a programot?

 • ha szülés után vagy 0-4 hónappal- mindenképp regeneráld előbb  a tested, például a szülés utáni komplex regeneráló programunkkal
 • ha akkut, tünetekkel járó porckorong- vagy gerincproblémáid vannak (pl: kézbe vagy lábba sugárzó fájdalommal járó tünetek) – előbb konzultálj gyógytornásszal
 • ha vérnyomás vagy egyéb egészségügyi/hormonális problémáid miatt pulzusszámkontrollos edzéseket végezhetsz csak – ezek fárasztó, izzasztó, pörgős edzések

Bartha Éva

Gyógytornász-fizioterapeuta MSc, manuálterapeuta
Az Új Szent János kórház vezető gyógytornásza

Évával 2021- ben kezdtük a közös munkát-  túlzás nélkül hiánypótló és egyedülálló az  a hathetes online végezhető gátizomregeneráló program, amit közösen csináltunk! Hatalmas öröm volt rátalálni mert végtelenül rutinos,  és egy rendkívül kedves, közvetlen személyiség. Több mint 2 évtizede foglalkozik a medencefenék izmainak gyengeségéből adódó elváltozások tanulmányozásával, kezelésével. Aktív gyógyornász- a János kórházban találjátok- emellett óraadó tanár, vizsgáztató az egyetemen illetve saját magánrendelést vezet.

Éva azt írja a saját munkájáról: “Számomra a gyógytornász és védőnői diploma kombinációja a lehető legoptimálisabb végzettség a szülészet-nőgyógyászati fizioterápia magas szintű alkalmazásához. (gátizom torna, szétnyílt hasizom, symphyseolysis, kismamatorna stb.) Az egyes kórképek kezelését nem lehet különválasztani egymástól, minden esetben egy előzetes vizsgálat alapján elkészített terv mentén, komplexen kell megoldani a problémákat.

A szülészet – nőgyógyászati fizioterápián és az oktatáson kívül szívesen foglalkozom felnőtt és gyermekkori sérülések utáni rehabilitációval, ortopédiai elváltozások kezelésével. A felnőtt kliensek a traumatológia problémákon kívül főleg gerincpanaszokkal keresnek meg, gyakran fordulnak meg nálam nyaki vagy ágyéki gerincsérv, csigolyacsúszás, kopásos elváltozások okozta fájdalmak miatt.”

BIO

– 2017. Manuálterapeuta – Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar
– 2015. Okleveles Fizioterapeuta (MSc) – Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar
– 2011. Gyógytornász-fizioterapeuta (BSc) – Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar
– 1990. Védőnő – Orvostovábbképző Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar

Posztgraduális képzések

– Evidence Based Medicine a medencefenék fizioterápiájában    
– Gátizom tréner
– McKenzie A, B kurzus
– Terrier-féle lágyrész és ízületi mobilizáció
– Kinesiotape kezdő, haladó
– 3D Scoliosis Terápia  I-II.
– Váll workshop (OMT)
– Terhes torna speciális kollégium

Érdemes feliratkozni a hírlevelünkre:
SEMMI extra zaj, csak havi 1-2 értesítés az új programokról, ingyenes tartalmakról vagy az early bird árról, akciókról. Win-win.

Mielőtt elhagynád az oldalt, érdemes feliratkozni a hírlevelünkre:
SEMMI extra zaj, csak havi 1-2 értesítés az új programokról, ingyenes tartalmakról vagy az early bird árról, akciókról. Win-win.

Tóth Tímea

TÓTH TÍMEA

Timi egy csodásan mozgó, remek hangú oktató, aki a hatha- és gerincjógában, valamint a táncban is otthonosan mozog. Jelenleg kortárs táncot tanít a Műhely Alapítványnál, a Jurányi Házban és a Trafó Stúdióban, valamint a Mandala Jógastúdiókban tart hatha-, gerincjóga- és flow jóga órákat. 

BIO

 • Táncos és próbavezető, modern tánc szakirány (Magyar Táncművészeti Főiskola)
 • Sportoktató OKJ 5181303
 • Jóga mozgásterapeuta
 • Ashtanga jóga oktató RYT200
 • Gerincjóga oktató RYT200
 • Hatha jóga oktató RYT200 (Mandala Jógastúdiók)

MINI INTERJÚ

Jelenleg mennyit mozogsz?

Igyekszem napi szinten mozogni, ezeknek egy része ugye az óratartás, másik része pedig a saját gyakorlásom. Attól függően, hogy mire van időm, vagy hogy hogy érzem magam éppen, ez lehet jóga, tánc, erősítő edzés vagy éppen gyógytorna. 

Mit tanácsolsz annak, aki nem talál időt a mozgásra?
Kezdje “kicsiben” 🙂 Rövidebb időtartamban, olyan mozgásformát válasszon, ami örömet ad, feltölt. Eleinte ez lehet 15-20 perc is akár, és ha ez rendszeressé tud válni, az már remek. Nagyon szuper online edzéseket, jógaórákat lehet találni a neten, amik bármikor elérhetőek, és gyakran rövidebbek is, hogy könnyebben beilleszthetőek legyenek a napirendbe. 

Mi a kedvenc motivációs idézeted?
“A változás örök” – most éppen ez 🙂

Mi jut eszedbe a szóról, hogy jóga?

Tudatosság, belső csend, megérkezés.