Ajándékkártya

Lepd meg szerettedet egy szép ajándékkártyával, mellyel bármelyik vezetett programunkhoz csatlakozhat.

15.500 Ft

Hogy működik?

Nincs más dolgod, mint hogy ezt az ajándékkártyát a kosárba tedd és saját  adataiddal megvásárold.
A pénztár oldalon a megjegyzés rovatba írd be az ajándékozott nevét, és a kiválasztott edzésprogramot, ha konkrét programot adnál – pl: Hurrá szültem szülés utáni regeneráló program. Ha nem írod be a program nevét, akkor a megajándékozott választhatja majd ki szabadon amikor csatlakozik.

Fizetés után küldünk neked egy kinyomtatható, dizájnos, egyedi ajándékkupont (mint a képen), amit a fa alá tehetsz vagy ajándékba adhatsz, esetleg emailben s elküldhetsz a megajándékozottnak, rajta minden tudnivalóval.

A megajándékozott a honlapunkon keresztül tud bekapcsolódni az általa választott programba, amihez csak a neki küldött kuponkódot kell majd beírnia.

Érvényessége: vásárlás után 6 hónapig.  Ha bármilyen kérdés merülne fel,  bátran írj nekünk az info@anyatestprojekt.hu címre.

Érdemes feliratkozni a hírlevelünkre:
SEMMI extra zaj, csak havi 1-2 értesítés az új programokról, ingyenes tartalmakról vagy az early bird árról, akciókról. Win-win.

Mielőtt elhagynád az oldalt, érdemes feliratkozni a hírlevelünkre:
SEMMI extra zaj, csak havi 1-2 értesítés az új programokról, ingyenes tartalmakról vagy az early bird árról, akciókról. Win-win.

Tóth Tímea

TÓTH TÍMEA

Timi egy csodásan mozgó, remek hangú oktató, aki a hatha- és gerincjógában, valamint a táncban is otthonosan mozog. Jelenleg kortárs táncot tanít a Műhely Alapítványnál, a Jurányi Házban és a Trafó Stúdióban, valamint a Mandala Jógastúdiókban tart hatha-, gerincjóga- és flow jóga órákat. 

BIO

  • Táncos és próbavezető, modern tánc szakirány (Magyar Táncművészeti Főiskola)
  • Sportoktató OKJ 5181303
  • Jóga mozgásterapeuta
  • Ashtanga jóga oktató RYT200
  • Gerincjóga oktató RYT200
  • Hatha jóga oktató RYT200 (Mandala Jógastúdiók)

MINI INTERJÚ

Jelenleg mennyit mozogsz?

Igyekszem napi szinten mozogni, ezeknek egy része ugye az óratartás, másik része pedig a saját gyakorlásom. Attól függően, hogy mire van időm, vagy hogy hogy érzem magam éppen, ez lehet jóga, tánc, erősítő edzés vagy éppen gyógytorna. 

Mit tanácsolsz annak, aki nem talál időt a mozgásra?
Kezdje “kicsiben” 🙂 Rövidebb időtartamban, olyan mozgásformát válasszon, ami örömet ad, feltölt. Eleinte ez lehet 15-20 perc is akár, és ha ez rendszeressé tud válni, az már remek. Nagyon szuper online edzéseket, jógaórákat lehet találni a neten, amik bármikor elérhetőek, és gyakran rövidebbek is, hogy könnyebben beilleszthetőek legyenek a napirendbe. 

Mi a kedvenc motivációs idézeted?
“A változás örök” – most éppen ez 🙂

Mi jut eszedbe a szóról, hogy jóga?

Tudatosság, belső csend, megérkezés.