Tegyük jobbá a világot!

Ezt próbáljuk mi is nap mint nap! Nem csak szlogenekben, hanem a gyakorlatban is.

Kiemelten fontos nekünk a KÖRNYEZETVÉDELEM területe- a 21. század legfontosabb harca itt zajlik. Magánemberként és cégként is próbálunk zöld megoldásokkal élni és a felesleges fogyasztást elkerülni. A lehető legkevesebb eszközzel dolgozunk -egyébként is a szakértelmen múlik az eredmény, nem azon, hogy megvásárolod-e az ötödik egyszerhasznált sporteszközt, ami a kacatok közt landol majd. Nem buzdítunk felesleges ruhák, törülközők és más marketingeszközök megvásárlására. Együttműködő partnereinket is ennek megfelelően válogatjuk, a kedvezményesen rendelhető ételeink csomagolása környezetbarát, újrafelhasználható.

KEDVEZMÉNYES RÉSZVÉTEL A PROGRAMJAINKBAN

Sokszor pont azoknak lenne a legnagyobb szüksége a mozgáson keresztül elérhető erőre, lendületre, énidőre, életmód-váltásra, akik nem tudják ezt megengedni maguknak. Szeretnénk, hogy mindenki mozoghasson. Amennyiben szeretnél résztvenni valamelyik programunkban, de nem engedheted meg magadnak, írj nekünk az info@anyatestprojekt.hu emailcímre, hogy pályázhass az ingyenes részvételre.

Kedves tanárok, óvodai és bölcsődei dolgozók! Nővérek, védőnők, szülésznők!

Számotokra minden esetben 40 százalék kedvezményt adunk, bármelyik programunkat vagy videócsomagunkat is választanátok. Írjatok nekünk a foglalkozásotok és munkahelyetek megjelölésével az info@anyatestprojekt.hu címre, hogy megkapjátok az egyedi  kuponkódot.

Érdemes feliratkozni a hírlevelünkre:
SEMMI extra zaj, csak havi 1-2 értesítés az új programokról, ingyenes tartalmakról vagy az early bird árról, akciókról. Win-win.

Mielőtt elhagynád az oldalt, érdemes feliratkozni a hírlevelünkre:
SEMMI extra zaj, csak havi 1-2 értesítés az új programokról, ingyenes tartalmakról vagy az early bird árról, akciókról. Win-win.

Tóth Tímea

TÓTH TÍMEA

Timi egy csodásan mozgó, remek hangú oktató, aki a hatha- és gerincjógában, valamint a táncban is otthonosan mozog. Jelenleg kortárs táncot tanít a Műhely Alapítványnál, a Jurányi Házban és a Trafó Stúdióban, valamint a Mandala Jógastúdiókban tart hatha-, gerincjóga- és flow jóga órákat. 

BIO

  • Táncos és próbavezető, modern tánc szakirány (Magyar Táncművészeti Főiskola)
  • Sportoktató OKJ 5181303
  • Jóga mozgásterapeuta
  • Ashtanga jóga oktató RYT200
  • Gerincjóga oktató RYT200
  • Hatha jóga oktató RYT200 (Mandala Jógastúdiók)

MINI INTERJÚ

Jelenleg mennyit mozogsz?

Igyekszem napi szinten mozogni, ezeknek egy része ugye az óratartás, másik része pedig a saját gyakorlásom. Attól függően, hogy mire van időm, vagy hogy hogy érzem magam éppen, ez lehet jóga, tánc, erősítő edzés vagy éppen gyógytorna. 

Mit tanácsolsz annak, aki nem talál időt a mozgásra?
Kezdje “kicsiben” 🙂 Rövidebb időtartamban, olyan mozgásformát válasszon, ami örömet ad, feltölt. Eleinte ez lehet 15-20 perc is akár, és ha ez rendszeressé tud válni, az már remek. Nagyon szuper online edzéseket, jógaórákat lehet találni a neten, amik bármikor elérhetőek, és gyakran rövidebbek is, hogy könnyebben beilleszthetőek legyenek a napirendbe. 

Mi a kedvenc motivációs idézeted?
“A változás örök” – most éppen ez 🙂

Mi jut eszedbe a szóról, hogy jóga?

Tudatosság, belső csend, megérkezés.