Tegyük jobbá a világot!

Ezt próbáljuk mi is nap mint nap! Nem csak szlogenekben, hanem a gyakorlatban is.

Kiemelten fontos nekünk a KÖRNYEZETVÉDELEM területe- a 21. század legfontosabb harca itt zajlik. Magánemberként és cégként is próbálunk zöld megoldásokkal élni és a felesleges fogyasztást elkerülni. A lehető legkevesebb eszközzel dolgozunk -egyébként is a szakértelmen múlik az eredmény, nem azon, hogy megvásárolod-e az ötödik egyszerhasznált sporteszközt, ami a kacatok közt landol majd. Nem buzdítunk felesleges ruhák, törülközők és más marketingeszközök megvásárlására. Együttműködő partnereinket is ennek megfelelően válogatjuk, a kedvezményesen rendelhető ételeink csomagolása környezetbarát, újrafelhasználható.

KEDVEZMÉNYES RÉSZVÉTEL A PROGRAMJAINKBAN

Sokszor pont azoknak lenne a legnagyobb szüksége a mozgáson keresztül elérhető erőre, lendületre, énidőre, életmód-váltásra, akik nem tudják ezt megengedni maguknak. Szeretnénk, hogy mindenki mozoghasson. Amennyiben szeretnél résztvenni valamelyik programunkban, de nem engedheted meg magadnak, írj nekünk az info@anyatestprojekt.hu emailcímre, hogy pályázhass az ingyenes részvételre.

Kedves tanárok, óvodai és bölcsődei dolgozók! Nővérek, védőnők, szülésznők!

Számotokra minden esetben 40 százalék kedvezményt adunk, bármelyik programunkat vagy videócsomagunkat is választanátok. Írjatok nekünk a foglalkozásotok és munkahelyetek megjelölésével az info@anyatestprojekt.hu címre, hogy megkapjátok az egyedi  kuponkódot.