Barion Pixel

POWER
FUNKCIONÁLIS TRÉNING ÉS IZOMÉPÍTÉS NŐKNEK
START: január 9.

FESZESSÉG, TÓNUS, ERŐ, IZMOK ÉS MÉLYIZMOK, azaz POWER – ez van az új programunk középpontjában. Ha “felhasználói szemmel” nézzük, akkor mindez azt jelenti: laposabb has, gömbölyű fenék, izmos comb és kar. ONLINE EDZÉSPROGRAM KIFEJEZETTEN OTTHONI HASZNÁLATRA TERVEZVE!

Nem, nem vettünk hirtelen fordulatot – továbbra is az a cél, hogy JÓL MŰKÖDJÖN a tested, tehát ez a programunk is az alapelveinkre épül: funkcionálisan jól működő test, a női anatómia szem előtt tartása, a mozgás öröme, gerincbarát felépítés. VISZONT kicsit rámegyünk az “alakformálásra” is – ezen belül kiemelten a mélyizmok kiépítésére,  és a fenék, comb, törzsizmok formálása kap hangsúlyt. A funkcionális működés mellett izmokat is építünk!

Minden eddiginél változatosabb órafelépítésekkel, egy teljesen megújult programszerkezettel, és a szokásos, kifejezetten az otthoni edzésekhez kidolgozott, progresszív programmal – ráadásul már egy férfi edző is erősíti a csapatot, hogy merész, vad energiákkal még változatosabb órákat kapjatok!

7 +1 hetes online edzésprogram

POWER Funkcionális tréning és izomépítés nőknek

A POWER minden eddiginél változatosabb órafelépítésekkel, egy teljesen megújult programszerkezettel, és a szokásos, kifejezetten az otthoni edzésekhez kidolgozott, progresszív programmal vár – ráadásul már egy férfi edző is erősíti a csapatot, hogy merész, vad energiákkal még változatosabb órákat kapjatok!

Nehézségi szint:  

Elfogyott

“Sziasztok, vége az első POWER programnak (sajnos). 7 hét alatt minden videót legalább egyszer megcsináltam. Mondhatom, hogy fantasztikus az egész! Tényleg nagyobb kihívás, mint az eddigiek, és sok újdonság is van benne. Különösen szeretem, hogy a videók hossza (vagy más szóval rövidsége) tökéletesen passzol az elfoglalt anyuka rutinhoz. 😁 Üdítő pont Gergő személye, edzései, amik kemények, a kedvencem tőle a majd’-meghalok feladat közben – Lehet ám mosolyogni is! felkiáltás. 🤣 Mindent átmozgatunk, pláne ha az erősítéseken végig tudsz menni egymás után. Engem legjobban a komplex/pulzus növelő gyakorlatok fárasztottak le, a sima plank vagy nyújtott lábas hasizom gyakorlatok egyszerűek voltak (pláne hasizom program után). 😉 Ezeket néha nehezítettem. 💪 Szerintem a csípőre (illetve az azt körülvevő izmokra) is nagy a figyelem. Pl. a sok guggolással, fenék, külső/belső comb gyakorlatokkal.

Kakukk Zsóka

Még ennyi ideig tudsz jelentkezni:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Early Bird akció január 2-ig

A funkcionális tréning tartalma

Heti POWER edzések száma: 4

 • 2 hosszú (30-38 perc): funkcionális erősítés HIIT blokkokkal  / CROSSFLOW Cardio 
 • 2 rövid (14-18 perc): célzott erősítés low intensity intervall blokkokban – fenék, comb, kar, has/törzs

+ 3 regenerációs videó: nyújtás-mobilty-stretching ( 15-20 perc)

Bónusz:

 • kedvezményes adalékmentes ételrendelési lehetőség
 • edzésnapló és edzésterv
 • szintfelmérő
 • zárt Facebook – csoport a napi motiváció fenntartásához, a résztvevők közötti tapasztalatmegosztáshoz és a szakmai kérdésekhez 
 • eszközök, amiket használunk: gumiszalag, súly/megtöltött vizespalack ( 1-3 kiló), szék

“Kicsit féltem ettől a programtól, de meg kell mondjam, imádtam! A tornákat a déli altatási idő alatt csináltam, számomra felért egy dupla kávéval. Már majdnem elértem a kitűzött célomat, de nem hagyom abba, menetelek tovább!

Lengyel Sára

Információs blokkok

 • Minianatómia: hatékony fenék / kar / has erősítés – mit csinálj és mit ne?
 • Heti receptajánlat
 • Információk 5 percben: táplálékkiegészítők, fogyókúrás trendek – mit csinálj és mit ne?
 • Egy alkalmas online csoportos konzultáció – te kérdezel, bármiről

Eszközök:

szék, gumikötél, súlyzó (vagy vizespalack) 

Kinek ajánljuk a funkcionális tréninget?

 • aki szeretne tónusosabb lenni, és szeretné megerősíteni a mélyizmokat
 • aki erősödne és feszesedne
 • de mindezt anatómiai alapokon, a test helyes, funkcionális működésére is figyelve
 • ízület és gerincbarát felépítésben
 • aki szeret izzadni 🙂

Miért fontos az izomépítés nőknek is?

 • az izmos test feszesebbnek látszik: nincs több “integető izom”, lógó bőr és gyűrődés
 • az izom pihenő állapotban is több energiát használ fel
 • a törzsizmok erősödése segít a megfelelő tartásban
 • emellett a karok, lábak sem lesznek elhanyagolva – a teljes test izmaira gondoltunk, igazi “total body” programot kapsz

Edzők

Kulcsár Vajda Enikő

Kulcsár Vajda Enikő

táncművész, edző, posztnatális specialista PFA, az Anyatest Projekt szakmai vezetője

Bihari Gergely

Bihari Gergely

személyi edző, TRX-edző

Az edzésprogram felépítése

A program a videócsomagok és a napi, vezetett edzések előnyeit ötvözi. A tapasztalatok szerint így tudod a maximumot kihozni belőle, ez a felépítés egyszerre motiváló is, rugalmas is. Mindenki egyszerre kezdi és vezetve, progresszív felépítésben, hétről-hétre kapja az új edzésadagot. Minden videó EGY HÉTIG elérhető, a regenerációs-stretching videók pedig 2 hetente váltják egymást.

Összesen 28 videó + extra anyagok érkeznek a 7 hét plusz egy hét levezetés alatt.

“Hálás vagyok, hogy újra nőnek érezhetem magam, hogy nem minden percben utálom a tükörképemet, és azért, mert visszaadtátok az erőmet. Örömet okoznak az anyagaitok. És ez fontosabb, mint hogy épp hány kiló vagyok.

d’Elhougne Viktória

Kinek szól? Mi változik a program végére a testedben?

Ugrálásmentes, de nagyon  intenzív edzésekre számíthatsz, gerinc- és ízületbarát felépítésben. A POWER-t annak ajánljuk, aki valamilyen alapkondícióval már rendelkezik, és túl van a közvetlen szülés utáni regeneráción. (Ha még nem tartasz itt, akkor menj át az ALAPOZÓ programjainkra).

A program végére feszesebb és izmosabb testet, jobb tartást, erősebb izmokat érhetsz el, ha végigcsinálod velünk ezt a 7 (plusz egy levezető) hetet.

Kipróbálsz egy órát velünk?

Garanciák és elállási lehetőség

Ha nem jól mérted fel a saját edzettségi szintedet, az első héten át tudsz csatlakozni más futó programunkba. Ha mégsem jön be neked az online edzésforma, az első héten még vissza tudsz lépni (ez esetben visszatérítjük a program árát). Az első hét után nincs már mód a visszalépésre, amennyiben rajtunk kívülálló okokból mégsem tudod végigcsinálni az edzéseket. Maximálisan törekszünk a gyakorlatok biztonságos felépítésére, de mindig lehetnek egyéni eltérések, amennyiben bármilyen egészségügyi kételyed, kérdésed van, konzultálj az orvosoddal/gyógytornászoddal! A programot mindenki a saját felelősségére végzi – kattints ide az egészségügyi tudnivalókért!

KAPCSOLÓDÓ PROGRAMOK​

Kulcsár Vajda Enikő

Kulcsár Vajda Enikő

Az Anyatest Projekt alapítója és szakmai vezetője, a programokon belül kondíciójavító, erősítő és crossflow órákat tart, illetve a speciális  pre- és posztnatális gyakorlatok szakértője.

BIO

 • Sportoktató, fitness instruktor OKJ 5181303
 • Kortárs-modern táncos OKJ 5218 330
 • Crossflow oktató
 • Gerincjóga oktató 
 • Certified postnatal specialist PFA
 • Gerincterápia jógával – alaptanfolyam ( Bene Máté Gerincakadémia)
 • Szociológus (ELTE BTK), kommunikáció és média szakirány

MINI INTERJÚ

Szülés után átalakul a test, egy időre mindenképpen- mi volt a legjobb élményed ezzel kapcsolatosan?
A legjobb élményem a második szülés utáni időszak volt: teljesen természetes úton szültem egy nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott babát, alvás, szoptatás, minden jött magától, így aztán én is viszonylag gyorsan és zökkenőmentesen összeszedtem magam. Csodálatos a női test alkalmazkodóképessége! Ráadásul a hormonok áldásos hatásának köszönhetően úgy másfél évig gyakorlatilag éjjel-nappal boldogságfelhőben úsztam.

Jelenleg mennyit mozogsz?
Napi egy óra a minimum, ezt háromféle dologból áll össze: futás, erősítés illetve ashtanga-jóga.

Mit tanácsolsz annak, aki nem talál időt a mozgásra?
Online edzések! Ha nem tudnék otthon mozogni, fogalmam sincsen hogyan oldanám meg a rendszeres testmozgást.

Mi a kedvenc motivációs idézeted?
Mikor a legkevésbé van kedved gyakorolni, akkor van a legnagyobb szükséged rá.

Bihari Gergely

Bihari Gergely

Gergő sokféle mozgásformát tanult, folyamatosan képzi magát és rendszeresen tart egyéni és csoportos órákat. Ő az első férfi edzőnk, és népszerősége töretlen a résztvevők között! Mosolygós, cuki, kőkemény, a piros talpú tornacipője pedig legendás lett- ha azt felveszi, mindenki készülhet valami nagyon izzasztóra!

BIO

 • Sportoktató: testépítés- fitnessz szakirány OKJ 31 813-01
 • TRX tréner- R-Med Akadémia
 • 3DDRILL- Almásy Mozgásakadémia

MINI INTERJÚ
Hány edzést tartasz hetente?
17 csoportos órát tartok jelenleg hetente és 4-5 személyi edzést.

Miért a TRX a kedvenc eszközöd?
Szeretem, hogy a gyakorlatok variálhatósága szinte korlátlan, a nehézséget mindenki magának szabályozhatja (persze “lógni” nem ér! :D ).

Fiatal, idős, nő, férfi- mindenféle korú és edzettségű ember jár az óráidra, úgy tűnik hogy mindenkivel megtalálod a hangot.Ez így van?
Szerencsésnek tartom magam, hogy ennyi embernek tudok segíteni a céljai elérésében! Mosolyogva szívesebben dolgozunk keményen csapatban, vagy egyénileg egyaránt. Az eredmény pedig szemmel látható kívül és belül is!

Most sokan irigyelni fognak, de tudom, hogy inkább fogyni szoktál, mint hízni. Ez mindig így volt?
Szerencse, vagy nem, az én szervezetem a gyorsabb anyagcserének köszönhetően nem hajlamos a hízásra. Persze ehhez hozzátartozik a sok mozgás, és a táplálkozás! Én nem szeretek nassolni, vízen kívül ritkán iszok mást. Akkor eszem csak amikor éhes vagyok, de sajnos általában kevesebb kalóriát viszek be napi szinten, mint amire szükségem lenne, ezáltal elég nehezen tartom a súlyomat. Körülbelül 8 évvel ezelőtt kezdtem el jobban foglalkozni ezzel a problémával, mikor 52 kilogramm voltam (179 cm vagyok). Mára sikerült a 75 kilogrammos súlyt elérnem és ezt tartani is tudom. 

Van-e kedvenc motivációs idézeted?
Általános iskolai osztályfőnököm írta nekem ballagáson: tűzz magad elé nagy célt, törekedjél állandóan feléje. Annak van maradandó értéke, amire fáradsággal jutunk.

Bartha Éva

Gyógytornász-fizioterapeuta MSc, manuálterapeuta
Az Új Szent János kórház vezető gyógytornásza

Évával 2021- ben kezdtük a közös munkát-  túlzás nélkül hiánypótló és egyedülálló az  a hathetes online végezhető gátizomregeneráló program, amit közösen csináltunk! Hatalmas öröm volt rátalálni mert végtelenül rutinos,  és egy rendkívül kedves, közvetlen személyiség. Több mint 2 évtizede foglalkozik a medencefenék izmainak gyengeségéből adódó elváltozások tanulmányozásával, kezelésével. Aktív gyógyornász- a János kórházban találjátok- emellett óraadó tanár, vizsgáztató az egyetemen illetve saját magánrendelést vezet.

Éva azt írja a saját munkájáról: “Számomra a gyógytornász és védőnői diploma kombinációja a lehető legoptimálisabb végzettség a szülészet-nőgyógyászati fizioterápia magas szintű alkalmazásához. (gátizom torna, szétnyílt hasizom, symphyseolysis, kismamatorna stb.) Az egyes kórképek kezelését nem lehet különválasztani egymástól, minden esetben egy előzetes vizsgálat alapján elkészített terv mentén, komplexen kell megoldani a problémákat.

A szülészet – nőgyógyászati fizioterápián és az oktatáson kívül szívesen foglalkozom felnőtt és gyermekkori sérülések utáni rehabilitációval, ortopédiai elváltozások kezelésével. A felnőtt kliensek a traumatológia problémákon kívül főleg gerincpanaszokkal keresnek meg, gyakran fordulnak meg nálam nyaki vagy ágyéki gerincsérv, csigolyacsúszás, kopásos elváltozások okozta fájdalmak miatt.”

BIO

– 2017. Manuálterapeuta – Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar
– 2015. Okleveles Fizioterapeuta (MSc) – Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar
– 2011. Gyógytornász-fizioterapeuta (BSc) – Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar
– 1990. Védőnő – Orvostovábbképző Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar

Posztgraduális képzések

– Evidence Based Medicine a medencefenék fizioterápiájában    
– Gátizom tréner
– McKenzie A, B kurzus
– Terrier-féle lágyrész és ízületi mobilizáció
– Kinesiotape kezdő, haladó
– 3D Scoliosis Terápia  I-II.
– Váll workshop (OMT)
– Terhes torna speciális kollégium

Érdemes feliratkozni a hírlevelünkre:
SEMMI extra zaj, csak havi 1-2 értesítés az új programokról, ingyenes tartalmakról vagy az early bird árról, akciókról. Win-win.

Mielőtt elhagynád az oldalt, érdemes feliratkozni a hírlevelünkre:
SEMMI extra zaj, csak havi 1-2 értesítés az új programokról, ingyenes tartalmakról vagy az early bird árról, akciókról. Win-win.

Tóth Tímea

TÓTH TÍMEA

Timi egy csodásan mozgó, remek hangú oktató, aki a hatha- és gerincjógában, valamint a táncban is otthonosan mozog. Jelenleg kortárs táncot tanít a Műhely Alapítványnál, a Jurányi Házban és a Trafó Stúdióban, valamint a Mandala Jógastúdiókban tart hatha-, gerincjóga- és flow jóga órákat. 

BIO

 • Táncos és próbavezető, modern tánc szakirány (Magyar Táncművészeti Főiskola)
 • Sportoktató OKJ 5181303
 • Jóga mozgásterapeuta
 • Ashtanga jóga oktató RYT200
 • Gerincjóga oktató RYT200
 • Hatha jóga oktató RYT200 (Mandala Jógastúdiók)

MINI INTERJÚ

Jelenleg mennyit mozogsz?

Igyekszem napi szinten mozogni, ezeknek egy része ugye az óratartás, másik része pedig a saját gyakorlásom. Attól függően, hogy mire van időm, vagy hogy hogy érzem magam éppen, ez lehet jóga, tánc, erősítő edzés vagy éppen gyógytorna. 

Mit tanácsolsz annak, aki nem talál időt a mozgásra?
Kezdje “kicsiben” 🙂 Rövidebb időtartamban, olyan mozgásformát válasszon, ami örömet ad, feltölt. Eleinte ez lehet 15-20 perc is akár, és ha ez rendszeressé tud válni, az már remek. Nagyon szuper online edzéseket, jógaórákat lehet találni a neten, amik bármikor elérhetőek, és gyakran rövidebbek is, hogy könnyebben beilleszthetőek legyenek a napirendbe. 

Mi a kedvenc motivációs idézeted?
“A változás örök” – most éppen ez 🙂

Mi jut eszedbe a szóról, hogy jóga?

Tudatosság, belső csend, megérkezés.