Nyereményjáték! Fenékformálás 4 hét alatt

Megérkezett várva-várt új programunk, a FENÉKFORMÁLÁS 4 HÉT ALATT!

12 kőkemény edzésvideó, 3 bónusz videó nyújtással, mobilty-vel, anatómia, tippek Bihari Gergely trénertől és kétszintű edzésterv vár becsomagolva! A program fókuszában az esztétika mellett a funkcionalitás áll: ha ülőmunkát végzel, akkor neked ez a program kell, mert kifejezetten az elgyengült-renyhült, így mindenféle fájdalmakat  és instabilitást okozó izmokat célozza meg, progresszív felépítésben és változatosan, ahogy megszokhattátok.

Hogy ezt megünnepeljük, nyereményjátékot hirdetünk a Dr. Kelen egészségtudatos kozmetikumokkal közösen.

A nyeremény: 2 db 10.000 Ft értékű Dr. Kelen ajándékcsomag, benne sportkrémekkel és narancsbőr elleni feszesítő krémekkel.

Hogyan nyerheted meg? 

1.) Látogass el az Anyatest Projekt Facebook oldalára és válaszolj kommentben a rögzített bejegyzésben található kérdésünkre: Ki a kedvenc edzőtársad, akivel szívesen végigcsinálnál egy Anyatest Projekt edzésprogramot, és akivel kipróbálnád a Dr. Kelen Fit termékeket?

2.) Ha most megvásárolod a Fenékformálás 4 hét alatt! programot, automatikusan bekerül a neved a kalapba és részt veszel a sorsoláson. Ráadásul az első száz vásárló egy 15%-os kupont is kap, amivel kedvezményesen vásárolhat Dr. Kelen termékeket!

A játék időtartama: 2020. május 21-től 2020. június 9-ig

Sorsolás: 2020. június 10. 10:00

Játékszabályzat
Adatvédelmi szabályzat

Tetszett?

Share on facebook
Megosztom Facebookon
Share on email
Elküldöm emailben

További cikkek

Feliratkozom a hírlevélre