Nyereményjáték! Fenékformálás 4 hét alatt

Megérkezett várva-várt új programunk, a FENÉKFORMÁLÁS 4 HÉT ALATT!

12 kőkemény edzésvideó, 3 bónusz videó nyújtással, mobilty-vel, anatómia, tippek Bihari Gergely trénertől és kétszintű edzésterv vár becsomagolva! A program fókuszában az esztétika mellett a funkcionalitás áll: ha ülőmunkát végzel, akkor neked ez a program kell, mert kifejezetten az elgyengült-renyhült, így mindenféle fájdalmakat  és instabilitást okozó izmokat célozza meg, progresszív felépítésben és változatosan, ahogy megszokhattátok.

Hogy ezt megünnepeljük, nyereményjátékot hirdetünk a Dr. Kelen egészségtudatos kozmetikumokkal közösen.

A nyeremény: 2 db 10.000 Ft értékű Dr. Kelen ajándékcsomag, benne sportkrémekkel és narancsbőr elleni feszesítő krémekkel.

Hogyan nyerheted meg? 

1.) Látogass el az Anyatest Projekt Facebook oldalára és válaszolj kommentben a rögzített bejegyzésben található kérdésünkre: Ki a kedvenc edzőtársad, akivel szívesen végigcsinálnál egy Anyatest Projekt edzésprogramot, és akivel kipróbálnád a Dr. Kelen Fit termékeket?

2.) Ha most megvásárolod a Fenékformálás 4 hét alatt! programot, automatikusan bekerül a neved a kalapba és részt veszel a sorsoláson. Ráadásul az első száz vásárló egy 15%-os kupont is kap, amivel kedvezményesen vásárolhat Dr. Kelen termékeket!

A játék időtartama: 2020. május 21-től 2020. június 9-ig

Sorsolás: 2020. június 10. 10:00

Játékszabályzat
Adatvédelmi szabályzat

Tetszett?

Megosztás itt: facebook
Megosztom Facebookon
Megosztás itt: email
Elküldöm emailben

További cikkek

Feliratkozom a hírlevélre

Tóth Tímea

TÓTH TÍMEA

Timi egy csodásan mozgó, remek hangú oktató, aki a hatha- és gerincjógában, valamint a táncban is otthonosan mozog. Jelenleg kortárs táncot tanít a Műhely Alapítványnál, a Jurányi Házban és a Trafó Stúdióban, valamint a Mandala Jógastúdiókban tart hatha-, gerincjóga- és flow jóga órákat. 

BIO

  • Táncos és próbavezető, modern tánc szakirány (Magyar Táncművészeti Főiskola)
  • Sportoktató OKJ 5181303
  • Jóga mozgásterapeuta
  • Ashtanga jóga oktató RYT200
  • Gerincjóga oktató RYT200
  • Hatha jóga oktató RYT200 (Mandala Jógastúdiók)

MINI INTERJÚ

Jelenleg mennyit mozogsz?

Igyekszem napi szinten mozogni, ezeknek egy része ugye az óratartás, másik része pedig a saját gyakorlásom. Attól függően, hogy mire van időm, vagy hogy hogy érzem magam éppen, ez lehet jóga, tánc, erősítő edzés vagy éppen gyógytorna. 

Mit tanácsolsz annak, aki nem talál időt a mozgásra?
Kezdje “kicsiben” 🙂 Rövidebb időtartamban, olyan mozgásformát válasszon, ami örömet ad, feltölt. Eleinte ez lehet 15-20 perc is akár, és ha ez rendszeressé tud válni, az már remek. Nagyon szuper online edzéseket, jógaórákat lehet találni a neten, amik bármikor elérhetőek, és gyakran rövidebbek is, hogy könnyebben beilleszthetőek legyenek a napirendbe. 

Mi a kedvenc motivációs idézeted?
“A változás örök” – most éppen ez 🙂

Mi jut eszedbe a szóról, hogy jóga?

Tudatosság, belső csend, megérkezés.