Barion Pixel

Minden az ONLINE edzésprogramokról

Minden élethelyzetre és edzettségi szintre vannak megoldásaink- nézz csak körül!

Kétféle típusú edzésprogramot ajánlunk: vannak videósorozataink, egy-egy speciális céllal, ezeket bármikor elkezdheted, és vannak vezetett edzésprogramjaink, melyek 8 hetente indulnak- ezekben mindenki együtt halad, szakértői segítséggel és közösségi motivációval segítjük egymást.
Emellett várunk workshopjainkon és élő óráinkon, rendezvényeinken is!

VEZETETT EDZÉSPROGRAMJAINK

2 havonta indulnak programjaink, 4 edzettségi szinten. Ez egy ONLINE program: mindenki otthon tornázik, a neki megfelelő időpontban, és kap hetente 2-4 videót,  amelyek 1 HÉTIG elérhetőek, valamint étkezési ismereteket és tippeket, szakmai segítséget, sok motiváló idézetet, beszámolókat és egyéb, naponta adagolt segítséget……Mindenki része lehet az online csapatnak- így a folyamatos motiváció, a progresszív, felépített edzésprogram, a jó hangulat na meg a kapcsolat az edzőkkel, a kérdezési lehetőség garantált! Ha szakmai kérdésed van, elbizonytalanodtál, vagy túl nehéz/könnyű valami, azonnal tudunk segíteni.
Lehet ingyen youtube-videókra is tornázni, de minek, ha heti egy ebéd áráért egy progresszív, hatékony, motivációt fenntartó programot kapsz + saját tanácsadó edzőt is hozzá!
Mi jól összeraktuk, neked csak rá kell lépni az út elejére, onnan pedig végigkísérünk (időnként finoman lökdösünk is, ha azt szeretnéd).
Könnyű, mint az egyszeregy: a kezdőlépés után csak mindig haladj előre velünk! Ezzel a rendszerrel valóban beépítheted a rendszeres sportolást az életedbe.

női jóga oktatás

ELŐNYÖK:

FONTOS TUDNI:

JELENLEG EZEKHEZ AZ ÜTEMEZETT PROGRAMOKHOZ TUDSZ CSATLAKOZNI:

Hurrá, szültem!Turbó, TurbóPLUSZ, POWER, The Core, Spine UP – kattints a nevekre vagy az előfizetés menüpontra a részletes leírásért, itt pedig a választás megkönnyítésére egy összefoglaló táblázatot találsz

Név Felépítés Nehézség Eszközök Bónusz
heti edzésszám: 2 általános edzés (15 és 36-40 perces) 1 tematikus edzés + gátizomtorna

szék, gumiszalag, egy kilós súlyzó (vagy vizespalack)
gátizomtorna, étkezési információk, tanácsok a szoptatáshoz császármetszés utáni speciális ismeretek, live konzultáció
heti edzésszám: 3 -kondíciójavító interval, 4. héttől HIIT edzés -funkcionális erősítés -gerinc/nőijóga +regeneráló edzés, edzéshossz: 20-40 perc

szék, gumiszalag , 1-2 kilós súlyzó (vagy PETpalack)
étkezési információk, egyhetes mintaétrend (1500 kcal), mini-anatómia: mire figyelj a szülés utáni edzésnél?
heti edzésszám: 3 -kondíciójavító HIIT edzés -funkcionális erősítés -pilates, +regeneráló edzés edzéshossz: 25-45 perc

szék, gumiszalag , 1-2 kilós súlyzó (vagyPETpalack)
étkezési információk, egyhetes mintaétrend (1500 kcal), heti életmód- kihívások mini-anatómia: mire figyelj a szülés utáni edzésnél?
heti edzésszám: 2 -progresszív felépítésű edzés -maximum 28 perc hosszúságban +nyújtás és miniedzések

thera band szalag, egy tetszőleges kislabda, fitball (helyettesíthető), súlyzó (helyettesíthető), 2db teniszlabda
étkezési információk, heti életmód- kihívások, ive konzultáció, kedvezményes ételrendelési lehetőség POLCZ adalékmentes ételekből
heti edzésszám: 4 ! edzés, 2 rövid (18-22 perc) és 2 hosszú (28-38 perc):
-HIIT kondíciójavító edzés
-CardioFLOW
-funkcionális erősítés
+2 regeneráló edzés (streching + mobility)

szék, gumiszalag, súlyzó (1-3 kg)
Edzési és táplálkozási tanácsok: -hasznos táplálékkiegészítők - zsírégető edzés, edzés inzulinrezisztenciával -receptajánlat
heti edzésszám: 2progresszív felépítésű óra (jóga- és pilates alapokra épülő gerinctorna) maximum 38 perc hosszúságban + 20-22 perces speciális erősítés/finom kondíciójavítás ugrálás mentesen

Minimális eszközigény: az órák többsége eszközmentes, időnként gumiszalagra, egy tetszőleges labdára, székre és súlyzóra/megtöltött vizespalackra lesz szükséged
BÓNUSZ videók: tippek a regenerációhoz, az ülőmunka gerincbaráttá alakításához, a helyes tartás beállításához; Kedvezményes ételrendelési lehetőség

Ha gondban vagy, melyik a te programod, kattints IDE.

Nem kell aggódnod! Ha nem találtad el a megfelelőt, az első héten még programot válthatsz!

VIDEÓSOROZATOK, TORNA VIDEÓK

íjtartás

ELŐNYÖK:

HÁTRÁNY LEHET:

Nézd meg a hasfalregeneráló sorozatunk egy videóját:

edzésprogramokról edzésprogramokról edzésprogramokról
programjaink

Bartha Éva

Gyógytornász-fizioterapeuta MSc, manuálterapeuta
Az Új Szent János kórház vezető gyógytornásza

Évával 2021- ben kezdtük a közös munkát-  túlzás nélkül hiánypótló és egyedülálló az  a hathetes online végezhető gátizomregeneráló program, amit közösen csináltunk! Hatalmas öröm volt rátalálni mert végtelenül rutinos,  és egy rendkívül kedves, közvetlen személyiség. Több mint 2 évtizede foglalkozik a medencefenék izmainak gyengeségéből adódó elváltozások tanulmányozásával, kezelésével. Aktív gyógyornász- a János kórházban találjátok- emellett óraadó tanár, vizsgáztató az egyetemen illetve saját magánrendelést vezet.

Éva azt írja a saját munkájáról: “Számomra a gyógytornász és védőnői diploma kombinációja a lehető legoptimálisabb végzettség a szülészet-nőgyógyászati fizioterápia magas szintű alkalmazásához. (gátizom torna, szétnyílt hasizom, symphyseolysis, kismamatorna stb.) Az egyes kórképek kezelését nem lehet különválasztani egymástól, minden esetben egy előzetes vizsgálat alapján elkészített terv mentén, komplexen kell megoldani a problémákat.

A szülészet – nőgyógyászati fizioterápián és az oktatáson kívül szívesen foglalkozom felnőtt és gyermekkori sérülések utáni rehabilitációval, ortopédiai elváltozások kezelésével. A felnőtt kliensek a traumatológia problémákon kívül főleg gerincpanaszokkal keresnek meg, gyakran fordulnak meg nálam nyaki vagy ágyéki gerincsérv, csigolyacsúszás, kopásos elváltozások okozta fájdalmak miatt.”

BIO

– 2017. Manuálterapeuta – Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar
– 2015. Okleveles Fizioterapeuta (MSc) – Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar
– 2011. Gyógytornász-fizioterapeuta (BSc) – Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar
– 1990. Védőnő – Orvostovábbképző Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar

Posztgraduális képzések

– Evidence Based Medicine a medencefenék fizioterápiájában    
– Gátizom tréner
– McKenzie A, B kurzus
– Terrier-féle lágyrész és ízületi mobilizáció
– Kinesiotape kezdő, haladó
– 3D Scoliosis Terápia  I-II.
– Váll workshop (OMT)
– Terhes torna speciális kollégium

Érdemes feliratkozni a hírlevelünkre:
SEMMI extra zaj, csak havi 1-2 értesítés az új programokról, ingyenes tartalmakról vagy az early bird árról, akciókról. Win-win.

Mielőtt elhagynád az oldalt, érdemes feliratkozni a hírlevelünkre:
SEMMI extra zaj, csak havi 1-2 értesítés az új programokról, ingyenes tartalmakról vagy az early bird árról, akciókról. Win-win.

Tóth Tímea

TÓTH TÍMEA

Timi egy csodásan mozgó, remek hangú oktató, aki a hatha- és gerincjógában, valamint a táncban is otthonosan mozog. Jelenleg kortárs táncot tanít a Műhely Alapítványnál, a Jurányi Házban és a Trafó Stúdióban, valamint a Mandala Jógastúdiókban tart hatha-, gerincjóga- és flow jóga órákat. 

BIO

  • Táncos és próbavezető, modern tánc szakirány (Magyar Táncművészeti Főiskola)
  • Sportoktató OKJ 5181303
  • Jóga mozgásterapeuta
  • Ashtanga jóga oktató RYT200
  • Gerincjóga oktató RYT200
  • Hatha jóga oktató RYT200 (Mandala Jógastúdiók)

MINI INTERJÚ

Jelenleg mennyit mozogsz?

Igyekszem napi szinten mozogni, ezeknek egy része ugye az óratartás, másik része pedig a saját gyakorlásom. Attól függően, hogy mire van időm, vagy hogy hogy érzem magam éppen, ez lehet jóga, tánc, erősítő edzés vagy éppen gyógytorna. 

Mit tanácsolsz annak, aki nem talál időt a mozgásra?
Kezdje “kicsiben” 🙂 Rövidebb időtartamban, olyan mozgásformát válasszon, ami örömet ad, feltölt. Eleinte ez lehet 15-20 perc is akár, és ha ez rendszeressé tud válni, az már remek. Nagyon szuper online edzéseket, jógaórákat lehet találni a neten, amik bármikor elérhetőek, és gyakran rövidebbek is, hogy könnyebben beilleszthetőek legyenek a napirendbe. 

Mi a kedvenc motivációs idézeted?
“A változás örök” – most éppen ez 🙂

Mi jut eszedbe a szóról, hogy jóga?

Tudatosság, belső csend, megérkezés.