Aktuális

Elindult a jelentkezés az őszi programokra

Szeptember 3-ig még early bird áron tudtok csatlakozni ITT

ÚJ HASFALREGENERÁLÓ VIDEÓCSOMAG

Megújult formában tér vissza a hasfal regenerálását célzó Szétnyílt hasizom zárása videócsomagunk

OFFLINE ÓRÁK

Már nagyon várjuk, hogy újra legyenek offline óráink, ahol újra személyesen is találkozhatunk! Figyeljétek a híreket itt, a Facebook-on, vagy iratkozzatok fel hírlevelünkre!

ÚJ PROGRAM! FENÉKFORMÁLÁS 4 HÉT ALATT

Megérkezett a várva-várt fenékprogram: 12 kőkemény videó, meg 3 bónusz: nyújtás és mobilty, tippek Gergőtől és egy kis anatómia tőlem, na meg kétszintű edzésterv is vár becsomagolva!  Itt találod a programot: Fenékformálás 4 hét alatt! 

Tóth Tímea

TÓTH TÍMEA

Timi egy csodásan mozgó, remek hangú oktató, aki a hatha- és gerincjógában, valamint a táncban is otthonosan mozog. Jelenleg kortárs táncot tanít a Műhely Alapítványnál, a Jurányi Házban és a Trafó Stúdióban, valamint a Mandala Jógastúdiókban tart hatha-, gerincjóga- és flow jóga órákat. 

BIO

  • Táncos és próbavezető, modern tánc szakirány (Magyar Táncművészeti Főiskola)
  • Sportoktató OKJ 5181303
  • Jóga mozgásterapeuta
  • Ashtanga jóga oktató RYT200
  • Gerincjóga oktató RYT200
  • Hatha jóga oktató RYT200 (Mandala Jógastúdiók)

MINI INTERJÚ

Jelenleg mennyit mozogsz?

Igyekszem napi szinten mozogni, ezeknek egy része ugye az óratartás, másik része pedig a saját gyakorlásom. Attól függően, hogy mire van időm, vagy hogy hogy érzem magam éppen, ez lehet jóga, tánc, erősítő edzés vagy éppen gyógytorna. 

Mit tanácsolsz annak, aki nem talál időt a mozgásra?
Kezdje “kicsiben” 🙂 Rövidebb időtartamban, olyan mozgásformát válasszon, ami örömet ad, feltölt. Eleinte ez lehet 15-20 perc is akár, és ha ez rendszeressé tud válni, az már remek. Nagyon szuper online edzéseket, jógaórákat lehet találni a neten, amik bármikor elérhetőek, és gyakran rövidebbek is, hogy könnyebben beilleszthetőek legyenek a napirendbe. 

Mi a kedvenc motivációs idézeted?
“A változás örök” – most éppen ez 🙂

Mi jut eszedbe a szóról, hogy jóga?

Tudatosság, belső csend, megérkezés.